Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi alter lány?
Nekem kifejezetten ezek a nők a zsánereim. Szerintem pont az a szexi bennük, hogy kissé “mások”. És személyiségre -is- (szerintem) kitűnnek a tömegből.
Szerintem attól, hogy vannak nők akik alter vonalon mozognak,nem jelenti hogy nem nőiesek. Simán lehet, hogy azért mondom, mert én is alteres vagyok, de szerintem egy alteres nő stílusa nagyon rendben van. Öltözködjön az ember úgy ahogy akar, legyen a haja olyan amilyen, igazából nem gondolom, hogy ez (kizárólag) befolyásolná ,hogy nőies-e vagy sem.
Nyilván nem akarlak, és nem is foglak megtéríteni. Ízlések és pofonok, viszont ajánlom, ha időd engedi nézz el egy alter koncertre. A hangulat, és a zene eltörpül a jelenlévő nők mellett. Hatalmas vibe:)
Mondjuk, azt bánom, hogy koncerten nehezebb ismerkedni. Nyilván én is a zenére figyelek, ők meg ahogy átadják magukat annak, bűn lenne megzavarni őket.😃
26F
Miért te egy Henry Cavill vagy?
Le merem fogadni hogy egy szèles csípőjű, parizel csöcsű alfa / fogpiszkáló, ramen hajjal típus vagy. Majd ha igazi férfi leszel akkor magyarázz
#12: mi köze van a fizikai tulajdonságoknak az öltözködési/viselkedési stílushoz? Nem arról beszéltem hogy minden lány kövér, hanem arról hogy rövidre vágatják a hajukat és teljesen diszfunkcionálisan öltözködnek.
Egyébként köszi, de van egy csinos barátnőm és előtte sem volt soha gondom az ismerkedéssel.
#14: Nem vagyok parizercsöcsű, de eleve nem értem egyrészt miért okoz neked problémát egy saját nyelveden írt kérdést felfognod a szánalmas kis agyaddal és válaszolni rá a helyett hogy a kérdező csöcsével foglalkozz.
Miért foglalkozol azzal hogy alig találsz nőies lányokat ha van barátnőd?
Nem minden lány szereti ha a mellét vagy a seggét bámulják.
Nekem mindig jó alakom volt mert természet anyától nagy ciciket kaptam illetve nsponta edzettem DE. Suliba, vagy hivatalos helyre én is eldúgtam az alakom. Nem akartam hogy a sok perverz a melleim bámulja vagy azzal foglalkozni hogy ha matekon nagy munkálatokban vagyok és előrehajolva írok kint legyen mindenem..
A hajam kicsi volt világéletemben (mivel nagyon törik és sose tudtam egy szintnél tovább növeszteni egészségesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!