Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi alter lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi alter lány?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem fiúként nagyon zavar hogy minden második lány úgy öltözködik mint egy fiú, rövid haja van, kamu vagy real leszbikus/biszex, erdőkben meg múzeumokban fotózkodik és játsza instán a művelt kamudepressziós festett hajú piercinges tinilányt a 2 számmal nagyobb turis bőrdzsekiben cigivel a szájában. És hiába vagyok 20 éves, a korosztályom is abszolút ilyen és nem csak a gimis lányok viselkednem így. Alig találok már olyan lányokat akik nőiesek mind külsőleg és mind belsőleg, egyszerűen nem értem miért lett divat nem nőiesnek lenni.
2024. febr. 25. 21:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Hát figyu, talán nem a neked való megfelelés motiválja őket. 💁‍♀️
2024. febr. 25. 21:48
 2/17 anonim ***** válasza:
43%
Nyugi, kinövik.
2024. febr. 25. 21:51
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
vannak még a klasszikus értelmében vett nőies nők de azok a nők férfit is akarnak.
2024. febr. 25. 21:53
 4/17 anonim ***** válasza:
39%
1-es, az, hogyha valaki igényes nőies, az nem feltétlen jelenti azt, hogy másnak való megfelelés motiválja.
2024. febr. 25. 21:54
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

4

Természetesen nem, de gondolom akinek az alter stílus tetszik, azt nem fogja érdekelni, hogy a kérdezőnek megfelel-e.

És ezt úgy mondom, hogy multis közegben dolgozom és teljesen rám ragadt ez a tipikus fél-elegáns, nőies stílus. Megkedveltem, látom, hogy tök szép, ennyi. Régen meg alter(esebb) voltam, mert akkor éppen az tetszett.

Sem most, sem akkor nem érdekelt, hogy egy-egy férfi mit nyammog a külsőmről.

2024. febr. 25. 21:58
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Én is szívesebben vagyok bő ruhákban mint mellkidobósban. Kényelmesebb sokkal, nem feszengek hogy néznek. Fotókat nem csinálok mert leszarom a facebookos ismerkedést. Nem egy pasim volt nem egy szexruhám van vagy szoknyám randira vagy ilyesmi. Suliba viszont soha nem csíptem ki magam. Minek?
2024. febr. 25. 22:20
 7/17 A kérdező kommentje:
#1 bocsánat, én kérek elnézést hogy egy nőben nőies vonásokat keresek :D
2024. febr. 25. 22:29
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Ki fogják nőni. Ez olyan, mint az emo
2024. febr. 25. 22:46
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

7

Nyugodtan keress, amit szeretnél, csak légy tisztában vele, hogy nem a te személyes ízlésednek kell megfeleljenek a nők. :)

2024. febr. 25. 23:12
 10/17 anonim ***** válasza:
11%
Az van, hogy a nőket teljesen tönkretette az utóbbi évek feminista ámokfutása mentálisan és fizikailag is. Azt már észlelik, hogy a legtöbb nő egyenesen visszataszító lett, ezért próbálkoznak a "nem olyan, mint a többi lány" kinézettel, sokszor vicces eredménnyel. Nem érdemes velük (sem) foglalkozni.
2024. febr. 26. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!