Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra uncsi ez a sok kamu alter lány?
Bár én lány vagyok,még az én szememmel is rossz látni,ezt a sok kamudepressziós “vicces zoknis” mom jeanses lányt,akik a tömegben úgy néznek ki,mintha 30 évvel ezelőttről csöppentek ide egy amerikai farmról.
Fiúk,nektek mi a véleményetek erről?
Értem én,hogy ez a divat,de hogy bemegyek a városba és csoportosan látok lányokat,akiknek cipőfűző van kötve a derekukra övként funkcionzálva..
Én is lány vagyok, de azt vettem észre, hogy próbálnak nőiesen kinézni, de úgy viselkednek mint egy fiú.
A lánynak nem is látszik az arca annyira el van alapozózva és műszempillákat visel, meg hosszúnői ruhákat hord, de olyanokat mond mint pl a dik és társai, nem tud egy értelmes mondatot összerakni és nyilvánosan böfög.
És én itt most csak lány osztálytársamról írtam pár tényezőt.
De hallottam olyat is, hogy mindneki egyedi, minenki mást gondol, de akkor az a kérdésem, hogy akkor miért csinálják ezt?
Láttam olyan lányt akinek új telefonja volt és nincsenek meg az idézetei. Ez legyen élete legnagyobb problémája...
Szerintem úgy is lehet egyedi lenni és lányos lennk, ha nem tolod túl a sminket, nem játszod meg magad és egyedi stílust képviselsz ruha ügyileg is.
De ezt csak én gondolom így.
Lehet, hogy csak én is ilyen falusi régimódi suttyó vagyok, de nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyenek xD
A #2-válaszolóval teljesen egyetértek, mert a lány osztálytársaim zöme pont ugyanez a sabloncsaj, akinek minden 2. hónapban éppen más "komoly" kapcsolata van.
A sminket pedig tényleg nem kéne túlzásba vinni, én nem rejtegetem az arcom alapozókkal meg ilyenekkel, szerintem több lány is túlélné, ha kicsit kevesebbet/nem rakna magára sminket.
Röviden válaszolva a kérdésre- a trend-cicákat egy szép nagy ívben kerülöm :D
(17/F)
Lol, valakinek vagy nagyon unalmas az élete, vagy nagyon féltékeny.
Inkább foglalkozz azzal, hogy te hogyan nézel ki és ne azzal, hogy más hogyan. OMG
Én múltkor elbízva magam kijelentettem: "Itt nincsenek ilyen idézőjelesen trendi instagrammról szakasztott emma chamberlain másolatok kanken hátizsákkal"
Aztán megyek hazafelé a buszon, egyből ott bicajozik kettő.
Engem is kiborít, bár én is lány vagyok. :DDD
Engem is nagyon megborít. Szörnyű egy stílus, ráadásul mindegyik elhiszi, hogy tényleg "alter", olyan rohadtul különleges, más mint az, aki mondjuk igényes, és ad magára.
Amúgy nem lenne vele bajom, de ez borzalmas, hogy alig marad normális tinédzser, mert mindenki adja a nagy elvont, meg nem értett művészt, töltögetik fel az instagram képeket, meg méregdrága ruhákat vesznek, amit direkt kiszaggatnak. Közben meg semmivel nem különbek, sőt, ugyanolyan álszentek, mint mindenki más. Csak összeállnak kisebb csoportok, akiket összeköt a fű meg a baromi eredeti, ízléstelen színes zoknik által okozott élmény.
Nem irigységből, nem unalomból írtam le mindezt, csak valóban kétségbe ejt, hogy a világ ilyen irányba halad. Pár éve még az edzőcipő, kirakott mell-fenék, csőfarmer volt a divat, az is kiakasztott mindenkit, de őszintén szólva, szerintem még jobb volt, mint most, amikor egy átlagos tinilány is úgy viselkedik és néz ki, mintha csöves lenne. Arról nem is beszélve, hogy pontosan ez a réteg él olyan életet, aminek később súlyos következménye lesz, mert ők bizony nem tanulnak tovább, nem képzik magukat, mert őket senki nem kötelezheti. Szép dolog a szabadság, meg a fiatalkori vágyak megélése, de iszonyú károsnak tartom, hogy a liberális mentalitás nevében 15-16 éves lányok tengődnek az utcán, meg elszívják a fél tüdejüket, csak mert most divat trash-nek lenni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!