Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők 18-25 évesek egy részének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 18-25 évesek egy részének a saját korosztályú férfiakkal mi a bajuk?

Figyelt kérdés

Míg a többi ilyen korú nőnek simán működnek a kapcsolataik a velük egykorú férfikkal és ők érdekes módon nem mondják ezt az érthetetlen kifogást hogy a saját korosztályuk még gyerek meg ilyesmi.

Sőt az utóbbiaknak nornális módon éppen azt mondják hogy fura egy 10-20 évvel idősebb férfival lenni.

febr. 25. 18:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt 18-22 éves koromig, hogy szexet akartak tőlem. Összejöttem 29 évessel 20 évesen és vele voltam évekig. Nem bántam meg. Első szerelem és komoly kapcsolat volt. Örök emlék amelyre mosollyal emlékszem vissza.
febr. 25. 18:05
 2/19 anonim ***** válasza:
58%

17 éves koromtól kezdődően voltam/vagyok kapcsolatokban, én azt tudom elmondani, hogy a saját korosztalyom nagyon éretlenek talaltam, legalábbis hozzam képest. Sajnos nagyon fiatalon keresztül mentem sok olyan dolgon, ami az emberek többséget 40-50 körül éri, emiatt nehéz volt olyan part találnom, aki megért engem és akivel tudok azonosulni a problémái komolyságát tekintve.

A jelenlegi párommal három éve vagyunk együtt, ő 26, én 25 éves vagyok. De rajta kívül egyetlen férfit sem ismerek, aki elég erett lenne a szememben. Persze ez nem baj, nem is kell, hogy az ember tízen, huszon évesen már erett legyen, de akkor így nem egymást keressük.

25N

febr. 25. 18:08
 3/19 anonim ***** válasza:
47%
Idétlenek, igénytelenek, nem az érdekli mint engem, családot és gyereket akarnak, nem önállóak.
febr. 25. 18:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi.
febr. 25. 18:13
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt 20-23 közt hogy hosszu távu több éves szerelmek ugyan de nősülni meg csalad az màr nem. Tehat elment ezzel 2 évem, azzal 4, a 3.pasival 3 év. Igazi szerelmek ugyan, de kúttalanok.

Egyik párom írom csak le ebben a koromban, mindig azert akart szakitani ha elmentem tanulni. Mert szerinte en ugyis megcsalom.

Pl érettsegi utan egy 2 éves tanfolyamra mentem másik városba kollegiumozás szinten. Na akkor szakitsunk szerinte mert biztos be fogok pasizni. Ez a seveled se nelkuledezes elhúzodott addigra is, hogy már rég szeptember es tanultam is. Erre mondtam neki, hogy akkor inkabb otthagyom a sulit. Ő fontosabb nekem.

Erre meghatódott, hogy neki ilyet még soha nem mondtak, ilyet senki sem tett volna még érte, könnyes lett a szeme, de azt mondta miatta ne hagyjam abba a sulit.(amugy vele mindog voltam megható könnyes pillanataink, kibéküléseink)

Na végigvittük azt a sulimat nyögvenyelve.

Na de aztán pár év mulva (2) felvételt nyertem levelezőre fősulira is. Erre megint kezdte hogy szakitsunk.

A fősulit még vele kezdtem de 4 év mulva már mással fejeztem be. Azt már nem bírta ki a kapcsolatunk pedig soha nem is buliztam meg semmi, a másik párom se sulibol volt, hanem a gyerekkorombol.

A huszas éveim kb ezekről szólt. Szerelem komolyság együtt élés is meg minden, de sehova nem vezető elpazarolt évek.

febr. 25. 18:17
 6/19 anonim ***** válasza:
22%

Az ilyen csajok általában többre tartják magukat a korosztályuknál. Az idősebb pasik meg úgy játszadoznak velük mint hülyegyerek a hangyákkal.

Irónikus.

febr. 25. 18:18
 7/19 anonim ***** válasza:

Az első párommal tinin azert lett vége mert elkoltoztek a szuleivel. Amugyis tiltottak minket egymastol. 3 évig voltunk egyutt titokban. Es vinni akart magával de a szuleim nem engedtek. Na az romeojulias volt. Öngyilkossággal is.

Ez a tinikorom volt. (5.voltam)

febr. 25. 18:19
 8/19 anonim ***** válasza:
2 max 3 év volt koztem es akámelyik parom közt (5.voltam) soha nem foglalkoztam másokkal csak a koroszrályommal.
febr. 25. 18:20
 9/19 A kérdező kommentje:

# 4

na látod, neked semmi. De nézd meg a többi hozzászólót, mi a véleményed róluk?

Te miért nem látod gyerekesnek a veled egykorú férfiakat?

febr. 25. 18:21
 10/19 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, nem értem a lepontozást.

Leirtam, hogy a korosztalyom HOZZAM képest gyerekes, de egyébként a korosztályban teljesen normális a mentalitásuk. A lányok ugyanez.

febr. 25. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!