Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők 18-25 évesek egy részének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 18-25 évesek egy részének a saját korosztályú férfiakkal mi a bajuk?

Figyelt kérdés

Míg a többi ilyen korú nőnek simán működnek a kapcsolataik a velük egykorú férfikkal és ők érdekes módon nem mondják ezt az érthetetlen kifogást hogy a saját korosztályuk még gyerek meg ilyesmi.

Sőt az utóbbiaknak nornális módon éppen azt mondják hogy fura egy 10-20 évvel idősebb férfival lenni.

febr. 25. 18:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Az idosebbek meg csak d.gni akarnak. A fiatalok tudnak igazán szerelmesek lenni. Az még az a romlatlan kor.
febr. 25. 18:29
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Nem a korosztállyal van baj, hanem a konkrét egyedekkel.
febr. 25. 18:29
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

"Leirtam, hogy a korosztalyom HOZZAM képest gyerekes, "

Inkább te vagy a gyerekes, amikor emberek millióit rakod egy kategóriába csak a koruk alapján.

febr. 25. 18:31
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
Nyilván nem az egész fiatalsagra gondoltam úgy összességében, de nem tudok másra hivatkozni. Most írjak le neked minden férfit név szerint, aki szerintem gyerekes vagy kit szeretnél? Kell a tisztelet a kivételnek?
febr. 25. 18:33
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Nézd már meg hogy néznek ki a 20 éves lányok! Meg az agyi szintjüket! 10 éve még tiniket dugtam, nem voltak azok sem még ilyen hülyék. Teljesen el vannak butulva, úgy öltöznek mint valami madárijesztő, ritka mint a fehér holló amelyik megmozgat egy férfiben bármit is. Nemhogy a kis válogatós kefefejű 40 kilósakban...
febr. 25. 19:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 Hajjaj papi, attól hogy te nem kellesz a fiatal csajoknak nem kell ilyen trágya módon nyilatkozni mindenkirő aki fiatal.
febr. 25. 19:48
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

"Most írjak le neked minden férfit név szerint, aki szerintem gyerekes vagy kit szeretnél?"

Nem, de a fiatalok között is vannak érett gondolkodásúak, és az idősebbek között is vannak, sőt , még több, dugni akaró semmire kellők.

Az már csak mellékes, hogy mindig jót nevetek az "érettebb vagyok a korosztályomnál" dumán.

febr. 25. 20:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Mivel nem tudod, milyen dolgokat éltem meg, miken mentem keresztül, nyilván nem tudhatod, hogy így van e. De egyébként sem kell semmit bizonygatnom.

Egyetértek abban, amit írtál, hogy az idősebbek között is vannak éretlenek és a fiatalabbak között is érettek, de azért nem ez utóbbi az általános. Teljesen egyértelmű, hogy csak személyeskedni és vitatkozni akarsz, úgyhogy innentől ne haragudj, de nem fogok reagálni arra, amit írsz.

febr. 25. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem még ez az a korosztály... talán nem a 24-25, de 18-23 között, amíg a lányok érzelmileg picit gyorsabban érnek. És ez nem genetika, hanem inkább nevelés. A lányoktól a legtöbbször több mindent várnak el - szelídséget, megértést, kedvességet, azt, hogy lássák át a másik helyzetét, legyenek mindenkivel udvariasak, figyelmesek, GONDOSKODÓK... házimunkára, gyerekfelvigyázásra előbb befogják őket... akkor fogékonyabbak lesznek az érzelmi, lelki dolgokra. Plusz amilyen típusú médiumokat kikiáltanak nőinek meg férfinek... a nők nézzék a romcsi filmeket, a fiúk az akciót... tudom, ez elég sarkos, de azért vmennyire tendencia. És ilyenkor van az, hogy az ilyen korú csajok többsége (nem az összes, nyilván) már tartós párkapcsolatban gondolkodik, a fiúk többsége meg abban, hogy "fú, most vagyok egyetemista / most váltam le a szülőkről, buli, pia, csajok rogyásig...", "komoly párkapcsolat ki a f...nak? ki akarom magamat élni". Persze van kivétel bőven mindkét nemből, de mindenki abból indul ki, amit gyakrabban / általánosabban lát. És én is azt tapasztaltam 18-19 évesen, hogy én már kész lettem volna egy elkötelezett, komoly kapcsolatra, ami valamivel magasabb szinten van, mint a "mozi, sörözés, dugás", de a korosztályomban levő srácok többsége nem, vagy úgy van vele, hogy "ha ráfanyalodom egy párkapcsolatra, akkor a csajnak top10es modell kell, hogy legyen, akkor éri meg"... aki meg kész is párkapcsolatra és "oké" (tehát nem egy hímsoviniszta paraszt, kulturált, intelligens és mondjuk nem is egy léhűtő munkakerülő és nem egy teliszart Libero elöl, Quasimodo hátul), az gyakran elkel, mert nem annyira gyakori. Ill. vannak olyan közösségek, ahol az ellenkezője a gyakoribb, de ha nem vagy annak a közösségnek a tagja, nem is vágysz oda / nem is ismered őket meg közelebbről (értsd pl. vallásos közösségek, hagyományosabb nevelésű romák). Így azért lehet olyan érzése egy nőnek, hogy a korosztályának a többsége nem pálya. És ez az, ami sztem olyan 24-25 éves kor körül egyenlítődik ki, amikor a férfiak is jobban "megérnek", kiélik magukat.
febr. 28. 14:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!