Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 18-25 évesek egy részének a saját korosztályú férfiakkal mi a bajuk?
Míg a többi ilyen korú nőnek simán működnek a kapcsolataik a velük egykorú férfikkal és ők érdekes módon nem mondják ezt az érthetetlen kifogást hogy a saját korosztályuk még gyerek meg ilyesmi.
Sőt az utóbbiaknak nornális módon éppen azt mondják hogy fura egy 10-20 évvel idősebb férfival lenni.
"Leirtam, hogy a korosztalyom HOZZAM képest gyerekes, "
Inkább te vagy a gyerekes, amikor emberek millióit rakod egy kategóriába csak a koruk alapján.
"Most írjak le neked minden férfit név szerint, aki szerintem gyerekes vagy kit szeretnél?"
Nem, de a fiatalok között is vannak érett gondolkodásúak, és az idősebbek között is vannak, sőt , még több, dugni akaró semmire kellők.
Az már csak mellékes, hogy mindig jót nevetek az "érettebb vagyok a korosztályomnál" dumán.
Mivel nem tudod, milyen dolgokat éltem meg, miken mentem keresztül, nyilván nem tudhatod, hogy így van e. De egyébként sem kell semmit bizonygatnom.
Egyetértek abban, amit írtál, hogy az idősebbek között is vannak éretlenek és a fiatalabbak között is érettek, de azért nem ez utóbbi az általános. Teljesen egyértelmű, hogy csak személyeskedni és vitatkozni akarsz, úgyhogy innentől ne haragudj, de nem fogok reagálni arra, amit írsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!