Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A múlt sérelmei miatt nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A múlt sérelmei miatt nehezen hiszem el, hogy valaki tud szeretni engem?

Figyelt kérdés

Régebben extrém introvertált és visszahúzódó voltam. Depresszió, szorongás, ilyesmik. Keves barátom volt, mégkevesebb örömteli élményem. Féltem nyitni.

Sokat változtam azóta, jó irányba. Nyitottam a világ felé, a szociális képességeim rengeteget fejlődtek, kijutottam a depresszióból. Habár csak 1 barátom van, de vele teljes a bizalom és régóta tart a barátság. Javítottam a gyengeségeimen.

De úgy érzem, hogy van egy lyuk az életemben. Nagyon kevés pozitív élményem és emlékem van a 23 év alatti énem kapcsán.

Ismerkedés, párkeresés során azt vettem észre, hogy remekül tudok kérdezni és általánosságban beszélni, elmondani a gondolataimat, de személyes élményt a téma kapcsán csak keveset. Persze mostanság jönnek ezek az élmények, de úgy érzem, hogy behozhatatlan lemaradásom van, ezért mindenki uncsinak fog gondolni egy idő után. Hiába volt már több kapcsolatom is.

Mit tegyek?

2024. febr. 25. 01:18
 1/2 anonim ***** válasza:
62%
Életemben nem aggódtam azon, hogy nincs személyes tapasztalatom. Inkább beszélgetek valakivel az időutazásról, mint arról, hogy mit hányt össze egy buliban.
2024. febr. 25. 02:34
 2/2 anonim ***** válasza:
62%

"Inkább beszélgetek valakivel az időutazásról, mint arról, hogy mit hányt össze egy buliban."

Kre 200-ban, ahová időgéppel érkezett.

2024. febr. 25. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!