Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy faj jobban egy szakitas?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy faj jobban egy szakitas? Ha veszekedve megy el a nő, balhezàs van a mult serelmei miatt, vagy ha csendben szo nelkul hagyja ott a ferfit?

Figyelt kérdés
A ferfi szereti a not csak sok hibat kivetett el
2020. máj. 14. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell fájdalmasan?

Nem lehetne valami kíméleteset? A bosszútól nem lesz jobb neked, hidd el!

2020. máj. 14. 08:04
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem kedves szeretne lenni, azért kérdezi... ugye?

Én egy harmadik variációt javaslok. Ülj le vele, mondd el, hogy hogyan érezted magad a kapcsolatban, hogy mik voltak jó pillanatok, mik voltak azok a pontok, amik fájtak. Mondd el, hogy hálás vagy, hogy elkísért az életed ezen időszakában, de már nem tudod többé elképzelni, hogy együtt legyetek. Köszönd meg, hogy mennyi mindent tanultál mellette és hogy ezzel is több lett a személyiséged. Kérj bocsánatot hibáidért, mondd el, hogy sajnálod a közös hibáitokat, de mindennel együtt is a szép dolgokra fogsz emlékezni és kérd meg, hogy ha tudja, tegye ő is azt. Kívánj neki sok szerencsét és minden jót.

Ha ezt őszintén meg tudod lépni akkor tedd ezt. Ha nem, akkor inkább ne mondj semmit.

2020. máj. 14. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen mindegy. Ezek nem holmi “szakítás taktikák”, egyszerūen a nō természetétōl függ, hogy miként szakít.

A férfit érintheti ez közömbösen is, vagy akár össze is törhet, ez attól függ mennyire tartott hozzád, nem a szakítos módszereidtōl függ.

2020. máj. 14. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Lényegtelen a módja... akkor fáj, ha még szereti a másikat...

Ha nem szereti, nem fog fájni csendben sem, meg hangosan sem...

Pl volt olyan csajom, akiert és a kislányáért 4év után már felelősséget éreztem, így mikor kimondta, hogy vége, én azt mondtam teljesen őszintén... Köszönöm istenem!

2020. máj. 14. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csendben. Annak súlya van, ha valaki úgy rúg ki az életéből, hogy már számonkérést sem szentel neki.

Tesóm pasija félrekúrt, ő pont rezzenéstelen arccal, egy "mehetsz" kíséretében vágta ki. A csávó ott nyávogott, húgom meg semmit sem szólt, csak bámult maga elé. Egyszer megkérdezte, hogy mikor tűnsz már el, de egyébként nem kért a hisztiből, magyarázkodásból.

2020. máj. 14. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahol már vita van és szar az egész, nekem egyik sem fájna.
2020. máj. 14. 12:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Kettes, de szepen irtad le
2020. máj. 14. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te most tényleg arra voltál kíváncsi, hogyan szakíthatnál a legkíméletesebben? 😃

Erre figyelj a kommunikációdban akkor, mert totál az ellentétét kérdezted. 😃

2-es jót ír, én is hasonlót írtam volna, csak előbb meg akartalak győzni, hogy ne azt keresd, hogyan fáj jobban a másiknak 😃

1-es voltam.

2020. máj. 15. 06:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!