Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz 30-35 körüli férfiként egy 18-25 körüli lánnyal komoly kapocslatot összehozni?
Figyelt kérdés
2024. febr. 24. 14:58
1/24 anonim válasza:
nem nehéz, de 18-19 évessel már nem igazán.
3/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a 30 feletti férfiak. Ha választhatok velem egykorú, fiatal srácot, miért kellene egy 30-35-ös férfi? Az érettség miatt nem, idősebb emberek között is sok az éretlen. A pénz miatt szinten nem, mert én is dolgozom.
Szóval nekem a saját korosztalyom tetszik.
25N
4/24 anonim válasza:
Ha jó pasi vagy, magabiztos, és lélekben fiatal, na meg találsz egy erre fogékony csajt, akkor egyenes az út. Csak hamar tisztáznod kell hogy komolyat akarsz, mert őszintén nem ez az alap eset ilyen korkülönbségnél.
(19 vagyok, párom 35 😅)
5/24 anonim válasza:
Azért nagyon nem mindegy, hogy 18 vagy 25 éves. 30 felett inkább ne akarj középiskolás lánnyal lenni, de a 25 körüli teljesen oké. Az, hogy mennyire nehéz, csak tőled függ, ezt mi ennyi infó alapján nem tudjuk megmondani.
6/24 anonim válasza:
18 éves mégha veled is lenne nagy a valószínűsége annak, hogy egykettőre vége lenne mert teljesen más életszakaszban van, mint egy felnőtt férfi. 25 évessel már inkább működne a kapcsolat, de garancia nincs rá. Igazából kettőtön múlna.
7/24 anonim válasza:
Ha ennyi idosen errol kerdest kell kiirnod, akkor zero eselyed van. A teljes fogalmatlansag a tiniknek is kiabrandito.
8/24 anonim válasza:
20 évesen én nem látok semmi vonzót egy nálam 15 évvel idősdebb férfiban.
9/24 anonim válasza:
Nem nehéz, nekem sikerült.
Intelligensnek, magabiztosnak és fiatalosnak kell lenni hozzá. Aztán ha a csajban erős érzelmek ébrednek, a többi már gyerekjáték lesz.
Az érzelmeken múlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!