Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha rám kattant teljesen?
Regisztráltam egy ismerkedős oldalra. Beszèlgetek egy pasival kb 1 hete. Úgy volt hogy majd jövő héten összefutunk egy kávéra, de nem sok kedvem van már hozzá.
Folyamatosan kérdezi mit érzek, lesz-e ebből vmi, vonzódok-e hozzá, stb.
Nagyon izgul, alig várja hogy láthasson..neki nem volt barátnője, nagyon várja
Mit érzek vele kapcsolatban
Lehet én vagyok a hülye, de 1 hét netes írogatás után mi a f.... kellene éreznem?
Mielőtt elkezdett ilyeneket írni, normálisnak tartottam, nem túl sok közös van bennünk (más èletkörülmények, más èrdeklődési kör) de viszonylag jól lehetett vele beszélgetni.
Most viszont nem sok kedvem van vele foglalkozni.
Miért kattant így rám, túl sokat gondol ebbe bele. Lehet èlőben én is közömbös lennék neki, ami elég ciki ilyen felvezetés után..vagy ha nem is leszek az akkor még ettől is jobban rám kattan?
Mondtam neki hogy lazítson már, de ugyanúgy azon kattog hogy mit érzek, mit gondolok róla, mi lesz.
Jobb lenne lemondani a találkozót, nem?
Nem akarom megsérteni, hogyan írjam meg neki?
Mondd le, és randizz velem helyette.
Én nem vagyok ilyen kétségbeesetten clingy/needy.
A te döntésed, akarsz-e még vele kávézni.
Azért picit gondolj bele az ő helyzetébe. A fickó kb 25-30 éves és sosem volt még nője. Ezért izgult rá a helyzetre annyira. Érzelmileg ott tart, ahol te 15 évesen.
Amúgí meg ha tetszenétek egymásnak, lehetne egy olyan pasid aki nagyon szeret téged.
Nagyon káros és veszélyes azt tanácsolni, hogy fogadja el, találkozzon vele.
Látszik, hogy labilis, nem normális.
A szeretetről pedig halovány fogalma sincs az ilyennek.
A megszállottság, tapadás nem szeretet, és ki tudja hová fajulna még...
Ha tényleg 25-30 évesen olyan érzelmi szinten van, mint más 15 évesen, az nem megértést és türelmet igényel, hanem menekülést, mivel akkor egy érett kapcsolatra alkalmatlan. Nem tudom, minek kéne ezt tűrni.
De azért örülök, hogy 1-2 ember látja itt valóságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!