Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem így csinos lányra? (Kép)
Figyelt kérdés
El vagyok keseredve már nagyon. Van egy kis pocakom de jó lelkű vagyok. 😐
175/90 - 33/F
2024. febr. 23. 12:05
1/22 anonim válasza:
akkor irány a mozgás adj magadra kicsit, ha elkezdesz mozogni leadsz pár kilót még az életkedves is jobb lesz...
2/22 anonim válasza:
Fogyás után esetleg. 33 évesen nem tudom dagadt disznóként miért kell létezni. Mégha betegség miatt is vagy kövér akkor is tartani kéne diétát és mozognod kéne. Lusta vagy mint a dög. Amúgy keress kövér nőt ha lefogyni nem akarsz.
3/22 anonim válasza:
Ti őrültek vagytok?juhos sandor eleki lakosnak érdekes van nője,pedig nem vékony,mivan meg vagytok kergülve?
4/22 anonim válasza:
Ha jófej vagy bulizós szocializált barátokkal tele esetleg van kocsi is es azerr sportolsz haladsz valamerre is akkor sztem van hasonlo kaliber csajoknál
6/22 anonim válasza:
Nincs, joggal. Te tömnéd a pofád, míg ő edz?
De ez megmagyarázza, hogy ha kéred, hogy linkeljenek be egy szinten lévő nőket és férfiakat, miért VS modelleket raknak be dagadt, csöcsös lúzerekkel.
7/22 anonim válasza:
Miért akarsz csinos lányt, ha magad sem vagy jól kinéző? Nőben ugyanilyen alkat vagyok , de gondolom én, nem lennék jó neked...
8/22 anonim válasza:
Ez egy gyerek a képen, nem 33 éves férfi.
9/22 anonim válasza:
8, ezt akartam irni, ez egy gyerek nem 33 f
10/22 anonim válasza:
Dikk csöcsi🤣 Egyébként biztos nem a kérdező van a képen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!