Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen társkereső vált be? 27f
Nem sikerül senkit megismernem, úgyhogy kipróbálnám a netes társkeresést.
Tindert próbáltam, nem jött be.
Badoo. Első kapcsolatom onnan volt és most a második is. Erősen szerencse kérdése. Találkoztam ott agybajosokkal is.
29/N
Badoon tudtam huzamosabb ideig megmaradni, de nem vált be az sem.
A Tinder, ha nem vagy Mr/Miss Tökély, pillanatok alatt elveszi a kedved, mert láthatod, hogy nem egy ligában játszol "őfelségéékkel"...
A hagyományos társkeresők halottak.
Badoon van mindenféle ember, nyilván szűrni kell. Arra viszont sehogy nem fogsz tudni szűrni, hogy élőben is meglegyen a vonzalom, működjön a kémia. Én elsősorban emiatt adtam fel, kiégtem attól, hogy mindig úgy jártam, hogy minden rendben volt az adott férfival, de nem kívántam. A végére már képtelen voltam újabb emberrel belekezdeni az írogatásba.
De azt is hozzátenném, hogy ha átlagos külsejű ember vagy, akinek nincs hozzá érzéke, hogy jó képeket készítsen magáról, nem fotogén, akkor társkeresőn jóval nehezebb, mint offline ismerkedve. Meglátják azt a pár béna képet, már mész is balra, miközben ha élőben találkoznátok, lehet, össze is jönnétek... Ez férfiakról és nőkről egyaránt elmondható, az itteni közhiedelemmel ellentétben egy nőnek sem fog jobban menni, ha igazak rá a fentiek.
Utoljára 27 évesen jártam társkeresőn, ami inkább egy beszélgetős fórum volt. ( csajozas.hu / pasizas.hu )
49/F
Nekem a tinder bevalt, emiatt mást nem is használtam.
25N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!