Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek milyen társkereső vált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen társkereső vált be? 27f

Figyelt kérdés

Nem sikerül senkit megismernem, úgyhogy kipróbálnám a netes társkeresést.

Tindert próbáltam, nem jött be.

2024. febr. 22. 13:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Élőben jött eddig össze, nem mennék fel társkeresőkre.
2024. febr. 22. 13:01
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Badoo. Első kapcsolatom onnan volt és most a második is. Erősen szerencse kérdése. Találkoztam ott agybajosokkal is.

29/N

2024. febr. 22. 13:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem átlagos, introvertált férfiként egyik sem. Rájöttem, hogy a netes társkeresés számomra nem működik. De elhatároztam, ha 40 éves koromig nem találok senkit akkor elmegyek egy társkereső irodába.
2024. febr. 22. 13:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Elittárson találkoztunk. A ma már feleségem a randivonalon is fenn volt.
2024. febr. 22. 13:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Badoon tudtam huzamosabb ideig megmaradni, de nem vált be az sem.

A Tinder, ha nem vagy Mr/Miss Tökély, pillanatok alatt elveszi a kedved, mert láthatod, hogy nem egy ligában játszol "őfelségéékkel"...

A hagyományos társkeresők halottak.

Badoon van mindenféle ember, nyilván szűrni kell. Arra viszont sehogy nem fogsz tudni szűrni, hogy élőben is meglegyen a vonzalom, működjön a kémia. Én elsősorban emiatt adtam fel, kiégtem attól, hogy mindig úgy jártam, hogy minden rendben volt az adott férfival, de nem kívántam. A végére már képtelen voltam újabb emberrel belekezdeni az írogatásba.

De azt is hozzátenném, hogy ha átlagos külsejű ember vagy, akinek nincs hozzá érzéke, hogy jó képeket készítsen magáról, nem fotogén, akkor társkeresőn jóval nehezebb, mint offline ismerkedve. Meglátják azt a pár béna képet, már mész is balra, miközben ha élőben találkoznátok, lehet, össze is jönnétek... Ez férfiakról és nőkről egyaránt elmondható, az itteni közhiedelemmel ellentétben egy nőnek sem fog jobban menni, ha igazak rá a fentiek.

2024. febr. 22. 13:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára 27 évesen jártam társkeresőn, ami inkább egy beszélgetős fórum volt. ( csajozas.hu / pasizas.hu )

49/F

2024. febr. 22. 14:27
 7/16 anonim ***** válasza:

Nekem a tinder bevalt, emiatt mást nem is használtam.

25N

2024. febr. 22. 15:38
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
Szerencsére sikerült a való világban, munkahelyemen összeismerkedni párommal. Nekem több idő kell a szimpátia kialakulásához. Nem lenne elég egy tinderes kép és pár sor, meg egy randi, ami olyan, mint egy húspiaci állásinterjú.
2024. febr. 22. 15:50
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Sosem értettem, miért kell degradalni az internetes társkeresést. Neked nem vált be ok, de ettől nem lesz gaz vagy szánalmas, illetve az sem, aki ott ismerkedik. A való világ emberei vannak fenn a világhálón is.
2024. febr. 22. 15:59
 10/16 Noren1989 ***** válasza:
58%
Gyk, tinder, naon régen badoo.
2024. febr. 22. 16:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!