Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kamuzom a nevem tarskeren az baj?
A saját nevem nem használhatom mert a google is kidob az alapján egy rakat erotikus videot képet. (Egyetlen egyszer vállaltam erotikus fotózás videot az életemben. Azóta se tudom leszedetni és terjed a neten, mert aláírattak velem egy szerződést. A rendőrség se tud mit tenni. Jogilag úgy lehetne megoldani hogy megveszem a szerzői jogokat ami kb 1 millio ft, hogy én rendelkezhessek csak az anyagaimmal es akkor mindenkit perelhetnék jogtalan használat miatt ha fent van. De akkor se garantálják azt hogy az internet összes bugyrából le lehetne tisztítani)
Azóta kam neveket használok társkeren. Olyan egyszerüket. Anna Kriszti meg ilyenek.
Kapcsolatban sem szoktam elmondani mivel ugyse lesz belole házasság vagy komoly.
(A komoly kqpcsolataimban amugyis ismernek a múltammal mindennel együtt minden voltbarátom és úgy szeretnek. Az ilyen társkeres idegenekre meg nem szoktam adni, hogy abbol talán majd a nagy ő lenne.)
És most az ilyen kam nevemre az egyik azt felelte hogy a testvérét is pont így hívják, aki meghalt.(...)
(Nála pl durva lenne ha kiderülne rólam hogy amugy engem meg nem így hívnak..)
De amugy lehet ebből bármi baj?
(A legtöbb szomszédom se tudja az igazi nevem amúgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!