Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kamuzom a nevem tarskeren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kamuzom a nevem tarskeren az baj?

Figyelt kérdés

A saját nevem nem használhatom mert a google is kidob az alapján egy rakat erotikus videot képet. (Egyetlen egyszer vállaltam erotikus fotózás videot az életemben. Azóta se tudom leszedetni és terjed a neten, mert aláírattak velem egy szerződést. A rendőrség se tud mit tenni. Jogilag úgy lehetne megoldani hogy megveszem a szerzői jogokat ami kb 1 millio ft, hogy én rendelkezhessek csak az anyagaimmal es akkor mindenkit perelhetnék jogtalan használat miatt ha fent van. De akkor se garantálják azt hogy az internet összes bugyrából le lehetne tisztítani)

Azóta kam neveket használok társkeren. Olyan egyszerüket. Anna Kriszti meg ilyenek.

Kapcsolatban sem szoktam elmondani mivel ugyse lesz belole házasság vagy komoly.

(A komoly kqpcsolataimban amugyis ismernek a múltammal mindennel együtt minden voltbarátom és úgy szeretnek. Az ilyen társkeres idegenekre meg nem szoktam adni, hogy abbol talán majd a nagy ő lenne.)

És most az ilyen kam nevemre az egyik azt felelte hogy a testvérét is pont így hívják, aki meghalt.(...)

(Nála pl durva lenne ha kiderülne rólam hogy amugy engem meg nem így hívnak..)

De amugy lehet ebből bármi baj?

(A legtöbb szomszédom se tudja az igazi nevem amúgy)

#kam név
2024. febr. 22. 07:58
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Inkább a gyk intellektusa mutatkozott itt meg.

Én felvállalom magam de csak annak aki megérdemli, akiben bízok, aki szeret.

Aki szeret az azt mondja, hogy "mondhatnak rólad nekem bármit, a világ is jöhet ellened, akármilyen a híred is, engem nem érdekel, én akkor is szeretlek."

Kb csak ilyenekkel megy lennem és szeretni és bízni.

De akkor is nagyon át kell látnom a gyarló pórnépen.

Köszi a segítő tanácsot. De szerintem mindenhova kell a születési név is. Sokmindenbe pl NAV-os.m. egyebekbe is bekavarhat.

2024. febr. 22. 19:24
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát csak hazugsaggal indítva nehéz lesz ezt a bizalmat kiepiteni. De te.tudod. azt csinálsz, amit akarsz.
2024. febr. 22. 19:43
 33/41 A kérdező kommentje:

Alap minimum.

Az életben amúgyis ismernek. A neten nem csak. Egy vadidegennek meg nem fogom így kezdeni. Ez a szintjük, mint a gyk-nak.

Aztán meg ők sírnak, éveken át zaklatnak, ha én hagyom ott. Annyira ismerős ez is.

Aki az elején nagy arc, a végén pont az fog sírni is.

2024. febr. 22. 19:57
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Egy vadidegennek nem fogod úgy kezdeni, hogy megmondod a valódi neved? 😂😂

Nagyon kemény vagy.

2024. febr. 22. 20:00
 35/41 A kérdező kommentje:

Mert itt is aztán mindenki "kiírja". Pedig ez csak egy gyk.

És nem gyilkosok gondolom.

"Csak" bunkók? És nem vállalják fel?

2024. febr. 22. 20:20
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt nem egy tarskereso oldal, tudtad?
2024. febr. 22. 20:27
 37/41 A kérdező kommentje:
Ez a hogyanszidjunkmásokat oldal.
2024. febr. 22. 20:35
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiirsz ide kérdést, nézz szembe a véleményekkel is.
2024. febr. 22. 20:38
 39/41 A kérdező kommentje:

Nem vélemények érdekelnének komplexusos emberektől. Hanem a kérdésre a válasz. De valójában az meg is született. Kihámoztam a sok proliválaszból.

Egy normális válaszadó nem elfogult, hanem higgadt es racionalis. És nem utolsó sorban tud válaszolni egy kérdésre, ha már a másik megtisztelte a valósággal úgy, hogy fordítva nem tudhatja nem e vmi fétises barmokat vagy kisebbségi komplexusosakat(vagy ki tudja kiket) tisztel e meg. És nem egy támadási felületnek örül, hogy na most belerúghatok másba, ha már leírta.

Nincs vitapartnerem sem mondhatni. Az a szint sincs meg.

2024. febr. 22. 20:46
 40/41 anonim ***** válasza:

Szerintem ciki.

Èn se írom ki a nevemet. Valami fantázianevet/felhasználónevet használok, vagy rövidítèst. Pl Krisztina helyett K.

Ha nevet nem akarsz változtatni akkor fel kell vállalnod magad.

Van egy rokonom aki Bettynek hivatja magát. Nem rég tudtam meg hogy Zsuzsanna a valódi neve. Szerintem rohadt ciki hogy mindenhol Bettike, Betti nèvnapon köszönti az anyja is, de ha hivatalos papírt kell aláírnia akkor meg hirtelen Zsuzsi.

A 10 éves gyereke se tudta mi a valódi neve.

2024. febr. 23. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!