Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kamuzom a nevem tarskeren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kamuzom a nevem tarskeren az baj?

Figyelt kérdés

A saját nevem nem használhatom mert a google is kidob az alapján egy rakat erotikus videot képet. (Egyetlen egyszer vállaltam erotikus fotózás videot az életemben. Azóta se tudom leszedetni és terjed a neten, mert aláírattak velem egy szerződést. A rendőrség se tud mit tenni. Jogilag úgy lehetne megoldani hogy megveszem a szerzői jogokat ami kb 1 millio ft, hogy én rendelkezhessek csak az anyagaimmal es akkor mindenkit perelhetnék jogtalan használat miatt ha fent van. De akkor se garantálják azt hogy az internet összes bugyrából le lehetne tisztítani)

Azóta kam neveket használok társkeren. Olyan egyszerüket. Anna Kriszti meg ilyenek.

Kapcsolatban sem szoktam elmondani mivel ugyse lesz belole házasság vagy komoly.

(A komoly kqpcsolataimban amugyis ismernek a múltammal mindennel együtt minden voltbarátom és úgy szeretnek. Az ilyen társkeres idegenekre meg nem szoktam adni, hogy abbol talán majd a nagy ő lenne.)

És most az ilyen kam nevemre az egyik azt felelte hogy a testvérét is pont így hívják, aki meghalt.(...)

(Nála pl durva lenne ha kiderülne rólam hogy amugy engem meg nem így hívnak..)

De amugy lehet ebből bármi baj?

(A legtöbb szomszédom se tudja az igazi nevem amúgy)

#kam név
2024. febr. 22. 07:58
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Tehat kamuzod a nevet es azon gondolkodsz mikor fogsz majd lebukni. Az a baj, hogy ez nem nezheto el. Pl a volt baratnom anyja prostitualt volt amit az osszejovesunk utan mondott el mert szegyelte. Azt megertettem de ezt? Ugyis megtalalja a kepeid nem tudod lekamuzni

Valtoztass nevet akkor

2024. febr. 22. 12:01
 12/41 A kérdező kommentje:

Nem ezen gondolkozom. Engem nem érdekel, ha vki megtudja. Iazábol örulnék is neki ha vmi olyan pasival találkoznék aki "kiokosìtana" ha pl megveszem a szerzői jogokat hogyan szedjek be jogdíjakat vagy kártérítést. Aki jogban otthon van és segítene ebben.

Azon gondolkozom csak, mi más bajom lehet belole. Mert pl ez kellemetlen hogy a "testvéremet is így hívták..."

2024. febr. 22. 12:12
 13/41 anonim ***** válasza:
81%

Ilyennel szerintem viszonylag gyorsan le lehet bukni, hiszen minden hivatalos levél, számla, bankkártya, jogsi, személyi, stb, stb az eredeti neveddel van nálad. Mit mondasz, ha megkérdezi, hogy miért használod más bankkártyáját?

A többire meg annyit, hogy vállald fel a múltad, jobban jársz vele, mint a hazudozással. Hibáztál, ez van.

2024. febr. 22. 14:13
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Sztojka I. a veszprémi gyikos is nevet változtatott, de azóta már az új nevén is lesittelték, mert szabadulása után lányokat kényszerített prostitúcióra.

Ehhez képest neked semmi szégyellnivalód nincs.

2024. febr. 22. 14:43
 15/41 A kérdező kommentje:

Én ugy vagyok vele semmi közük hozzá. Egy társkeres idegennek pl. Nem fogok így bemutatkozni.

Ez csak arra tartozik max akivm együtt vagyok komoly kapcsolatban, együtt élek, szerelem van. Senki másra.

A társkeren meg kétle hogy a nagy ő keringene vagy bárki olyan akinek én vallomásokkal vagy gyónással tartoznék. Ahhoz sokat kéne tudni letenni hogy én vkiben ennyire bízzak hogy kiadjam neki magam 100 ra.

Az emberek gyarlók.

2024. febr. 22. 14:50
 16/41 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj hogy ezt mondom, de egy egészséges lelkületű, ilyen múlttal nem rendelkezőnek sem könnyű ebben a világban párt találni, nemhogy egy ilyen előzménnyel mint ami neked van. Igen, lehet abban a hitben élni, és van is aki ezzel elfogad úgy ahogy vagy, de az esetek 95% ezt nem fogja benyelni, miért is nyelné be? Hibáztál, akkor vállald a hibád. Én biztos inkább spórolnék aztán valahogy leszedetném a képeket, mert így gáz minden életterületemre nézve.

Ha ennyire véded magad, akkor minek tetted fel a kérdést? eléggé elcseszted, kamuzni akarsz magadról ami egy ismerkedésnél hatalmas red flag, majd elvárod, hogy egy pasi ilyen múlttal komolyan vegyen. Nem, nem fognak empatikusak lenni (jogosan) ha kiderül a hazugságod. Tök mindegy mennyire komoly valami, sose tudhatod hogy épp nem a szexkapcsolatodból lesz házasság. Hazugsággal indítani rontja az esélyeid, amik már eleve a múltad miatt eléggé mínuszosak

2024. febr. 22. 15:10
 17/41 A kérdező kommentje:

Nem hiba volt

Akkoriban kellett a pénz márol holnapra. Ez volt a leggyorsabb.

Es ne haragudj, de aki igy nem szeretne vagy ne fogadna el, azzal én amugyse akarnék semmit. Akiket komolyan veszek, azok engem is. Es meg is érdemlik a bizalmam is. És ismernek is engem nem mellesleg.

2024. febr. 22. 16:07
 18/41 anonim ***** válasza:
61%
Pedig a multadtol nem fogsz tudni megszabadulni. Millio modja van a penzkeresesnek, ne csak ez. Te dontottel, hogy ilyet csinalsz, ennek pedig pont ilyenek a kovetkezmenyei. Majd allasinterjunal is rad fognak keresni. Haho a 21. szazadban elunk! Akinek ennyire kell a penz, az kesobb fog megfizetni erte. En eleve azt gondolom, hogy aki erre vetemedik, az egy sekelyes ember, erkolcsi tartas nelkul. Az meg nem a legjobb ajanlolevel a hazassaghoz. Se.
2024. febr. 22. 18:08
 19/41 A kérdező kommentje:

Na ezért se mondom el. Hogy jön bárki ahhoz hogy másnak ossza az észt? A bizalmamhoz nagyon sokat kell tenni annak, aki ezt tudhatja.

A munkáltatókat amugy meg nem ez érdekli, hanem a munkám. Volt aki szakításnál fenyegetett azzal, ha szakítok, nem vagyok vele, felnyom a főnöknek. Röhögtem is akkor, hogy a belügynek dolgozom meg rendőrök biztonságiak által is vezetett cégeknek, szerinted nem vagyok átvilágítva kicsit sem nyilván:D

És egy vezető, egyetlen cég ügyvéd jogászok kollektíva, főnök se mondta ezt a képembe soha, nem zsaroltak soha, nem feszítettek keresztre sem, csak ki? Akivel jártam, akit szerettem. Csak azakarja a hátamba állítani a kést. (Na ezért is nagyon meg kell gondolni.)

A mostani helyemen se hülyék vannak mellesleg. És javarésze nő is akiket aztán "biztos" nagyon érdekelhet a nemiszervem.

A munkám kell nekik, amugyse szűz egyikse.

Lehet más durvábbakat vagy fétiseket csinál otthon. És az akarná nekem osztani az észt?

Annyira primitívek sokan.

2024. febr. 22. 18:21
 20/41 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon kellett a pénz, aha. Ez olyan mint egy volt kollégám, akinek mindenféle tartozásai lettek, majd elment rabolni. Megérte?Bsszus, az ember fél év külföldi munka után minden tartozását gondját megoldja.Persze nem tudjuk mi volt nálad, de én is azt gondolom amit az utolsó hozzászóló
2024. febr. 22. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!