Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen férfiak miért akarják az egész világot megvaltoztatni csak azért hogy nekik ne keljen változni?
Gondolom ti is tapasztaljátok a jelenséget de pár példa ;
- vírus
- háború
- vonzó ferfiak megölése valahogyan
- reális szexrobotok
- nők szabályzása
- nőkre rá kényszeríteni az olyat aki nem tetszik nekik
- külföldről behozni nőt szegény országból
Stb ..,
Lényegében arról van szó hogy xy Jakab pl alacsony , dagadt , tanulatlan , csóró és neki semmin ne keljen változtatnia. A világ változzon meg akar milliók haljanak meg! Hogyha kiesnek a jóképűek is akkor majd őt a ronda férfinek is jut majd vonzó partner!
Ezer féle forgatókönyv olvasható Facebookon , akárhol a neten vagy itt gyakorin. Lényeg mint fentebb írtam hogy a sikertelen férfi nem akar javítani magán semmit és valahogy úgy alakuljon a világ hogy szerencséje legyen. 😅😅
Mit szívsz?
Ittam egy üveg furmint, de nincsenek ilyen gondolataim.
Mert nem akarják beismerni hogy bennük van a hiba.
Nem akarnak felelősséget vállalni.
Exemet elhagytam mert nem haladt sehova a kapcsolat, nem akart elköteleződni és a szüleiről leválni ( mamahoteles ). Egy aranyásónak tart és szerinte azért hagytam el mert nem gazdag. Szerintem meg ő nem tudja feldolgozni azt hogy ő nem gazdag . Meg valamiért a gazdag emberek szereinte rosszak meg agresszívak. Marja az irigység.
Az incelek sokszor sérült nárcisztikusok. Ez létező, diagnosztizálható (de nem gyógyítható) személyiségzavar. Sajnos náluk egyszerűen úgy néz ki a világ, hogy ők mindig áldozatok, mindenki más rajtuk kívül rossz, mindenki ellenük van és az egész tevékenységük az irigykedésről, hisztiről, figyelemfelkeltésről szól (amit főleg online tesznek meg, mert ott ezt következmények nélkül megtehetik).
Persze nem minden sérült nárcisztikusból lesz incel, én ismerek házas sérült nárcisztikust is. De ha ez még összejön más előnytelen tulajdonságokkal (pl. alacsony intelligenciaszint), akkor lehet az eredmény ez.
Ebből is csak az következik hogy aki akar valamit az tegyen is érte.
Ha valaki egyedül van, és a kutyának sem kell akkor bizony magába kellene szállnia. Ti férfiak nem tudtok még veszíteni sem !
Miért a világ nem ígyíműködik egyébként? Legalábbis a fejlettnek mondott része. A hátrányos helyzetűeknek megpróbálnak általánosságban segíteni.
Elveszted a munkád? Kaphatsz segélyt az előző munká(i)d alapján.
Egészségügyileg lerobbansz, nem leszel képes tovább eltartani magad? Nem baj, kaphatsz rokkant nyugdíjat.
Öreg vagy? Elmész nyugdíjba.
Nő vagy, teherbe esel, megszületik a gyereked? Elmehetsz GYES-re, GYED-re, a gyerek után adókedvezményt kapsz (vagy a férjed).
Fogyatékosnak születtél vagy csak szimplán speciális nevelési igényed van? Nem baj, van erre sok intézmény amely direkt a hozzád hasonló helyzetben lévőkkel, akár személyre szabottan foglalkozik.
És még rengeteg példa van erre.
Nem pont ez a lényege annak, hogy társadalomban élünk, hogy megpróbálunk mindenkit hasznossá tenni, nem az út szélén hagyni az embereket?
Amiket te leírtál azok baromságok, mert 99%-ban csak idióta trollok írnak ilyen hülyeségeket, senki nem gondolná komolyan, hogy a vonzó férfiakat meg kellene ölni...
De ettől még lehet tenni pár dolgot:
- Az egyik, hogy el lehet ismerni, hogy vannak problémák, egyre súlyosbódóak ráadásul a világban, a párkeresés terén. EZ TÉNY. Főleg azért is, mert már nem csak egy nagyon szűk réteget érint.
Az, hogy a 30 év alatti férfiak nagy része egyedülálló, sokan kozülük szüzek ,soha életükben nem volt párjuk, szerintem eléggé aggasztó.
Egy idő után ezek a dolgok az egész társadalmat borzasztó negatívan kezdik befolyásolni, lásd Japán vagy Dél-Korea esetét, de mondhatnám Kínát is vagy akár Európa keleti részét.
Alacsony születésszám, visszaeső termelékenység, elöregedő társadalom stb.
Ezek valahol mind ott kezdődnek, hogy a fiatal férfiak és nők nem találnak egymásra, megszűnik a hagyományos családmodell stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!