Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell megvaltoztatni a gondolkodasomat, az egesz gondolatmenetemet?
Roviden annyi h tudom magamrol h nem igy kellene gondolkodnom,es irigylem akik ugy gondolkodnak ah szerintem is kellene.
De keptelen vagyok mashogy felfogni dolgokat.A ferjemmel kapcsolatba is elo jonnek ezek.Szeretnem ha valaki tanacsot adna h kell tudatosan megvaltoztatni az egesz gondolatmenetemet,mert tudom h rossz vagyok.
pl én onzo vagyok,vagyis szerintem az vagyok.
A ferjem ha egy evbe egyszer el ajkar menni focizni akkor en ennek nem orulok.
kiborulok,magamba orlodok,felek dolgoktol h ott mit csinal a tobbi emberrel,h utana kocsmazik e(amugy egyaltalan nem ilyen sose ment meg kocsmaba iszogatni,de megis ettol felek)
Es annyira jo lenne nyugodtnak lennem,mint mas h termeszetes had menyjen.De en belul teljesen kiborulok mert megsem szeretnem h menyen.
Tudom h sose adott okot h eljek barmitol is de megis felek,ellentmondasos az egesz gondolkozasom,szeretnek mash erezni,mash latni mindent.
Ez csak egy pl.Sok olzan van amit tudom h masnak termeszetes es nem problema,de nekem megis nagy problema az alap dolgok is.
Tudom zavaros,de meg akarok valtozni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!