Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ilyesmivel találkozott?
Tudom senki sem lát bele a másik fejébe, de véleményekre azért kíváncsi lennék.
Kb. 2 hete ismerkedek egy lánnyal. Társkeresőn ismertük meg egymást, mindketten like-oltuk a másikat így indult a beszélgetés. Viszont kezdetektől fixen napi 1x ír csak. Mindegy, hogy én reggel, délben, este írok, ő csak másnap 1x ír vissza. Az üzenetei mindig tartalmasak, kifejtősek és érdeklődőek, nyit új témát, próbál megismerni. Taliztunk már 2x, amit eleve ő kezdeményezett. Élőben is mindig felszabadultnak tűnik, beszédes, érdeklődő, nevetős, jó vele lenni.
Sosem ismerkedtem még neten, de nekem ez akkor is olyan fura, hogy amúgy látom, hogy online volt többször is(azóta más platformon beszélünk), de nem ír, csak 1x naponta, akkor sem regényt, csak hosszabb üzenetet.
Ez így szokványos, vagy én gondoltam azt, h netes ismerkedés alatt többet írnak egymásnak a felek? Picit olyan érzésem van néha, hogy ilyen "nincs ló, jó a szamár is" állapotban kezel.
Ez nem feltétlenül jelent rosszat. Vannak emberek, akik nem szeretnek írásban kommunikálni (én is ilyen vagyok, utálok pötyögni).
Esetleg térjetek át a videóra, vagy a telefonálásra.
De mégis mit szeretnél, kérdező?
Hogy naponta huszonhétszer írjon egyszavas üzeneteket?
Olyanokat, hogy "helló", meg "pusszantalak"? Te komolyan azt képzeled, hogy ez a tartalmas kommunikáció két ember között?
Amit eddig leírtál róla, az nagyon pozitív: akarja a találkozásokat, tartalmasan ír és beszél, sokat nevet, jó vele lenni. Inkább vigyázz, hogy el ne cseszd az oktalan agyalásoddal ezt a kapcsolatot.
Nem, nem kívánok én ilyen egyszavas nonstop chatelést, annak semmi értelme.
Csak én úgy hittem netes ismerkedéskor azért napi 2-3 tartalmasabb üzenetet szoktak váltani az emberek, hisz ezer kérdésed, megismerni való van a másikban, és ha tényleg érdekel a másik nem csak napi 1x akarok felőle hallani. De akkor én gondoltam ezt rosszul lehet. Eddig nagyon pozitív a lány, nem akarom elrontani és ezért nem zargattam ezzel, mert nem tudtam, hogy mi a szokás ilyenkor. Mondom abszolút nem vagyok ebbe jártas. 🙂
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!