Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mit vártok egy első/má...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit vártok egy első/második/harmadik randin?

Figyelt kérdés

Arra gondolok itt, hogy milyen tempó megfelelő nektek, mikor oké nektek kézfogás/csók ha mondjuk tetszik a másik. Illetve, hogy mikor túl sok már a másik nyomulása?

Tudom, hogy nem mindenki egyforma, és nem mindenkinek ugyanaz a tempó jó, csak a vélemények érdekelnek.

2024. febr. 20. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Már a negyediket. Aztán a nyolcadik után jöhet az anál. :D
2024. febr. 20. 17:40
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Második,harmadikon mát simanlehet csók, utána habitustol függőben haladni tovább
2024. febr. 20. 17:41
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha teljesen idegenek vagyunk, akkor ez nálam nem olyan, hogy minden találkával egyre többet "engedek" meg, mert az tényleg csak arról szólna, hogy nem kívánom még ezt az idegent, de már "illene" "engednem", hogy megcsókoljon/megfogdosson.
2024. febr. 20. 18:35
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Fokozatok legyenek jol elhuzva,kulonben erdeklodesem vesztem.

Konkret elvaras nincs,csak vibraljon a levego.

2024. febr. 20. 19:06
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Nálam, nő létemre, minden hosszabb kapcsolatomban az első randin volt szex.

Másképp nem is tudom elképzelni. Ha nem találom szexuálisan vonzónak az első randin, akkor a másodikon sem fogom. Ha pedig annak találom, akkor miért várjak vele? Lehet, hogy rossz az ágyban vagy nem passzolunk össze, akkor minek húzni az időt felesleges ismerkedős körökkel?

2024. febr. 20. 19:30
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Én nem szeretem, ha az első randin van csok vagy taperolni próbál. Számomra teljesen érthetetlen ez, kell, hogy legyen valamiféle “bizalom”, mire eljutunk ide. Nem szeretem, ha a randi partner folyamatosan csak a külsomet dicséri, nem pedig pl a humoromat, vagy a tájékozottságomat, lelkesedésemet egy egy témával kapcsolatban.

Ismerkedni abszolút úgy szeretek, mintha baratkoznek valakivel. Ha lesz több belőle jó, ha nem, akkor is jó.

2024. febr. 20. 21:06
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Harmadikra már illik hogy akarjon szexelni különben komolytalan.
2024. febr. 20. 22:48
 8/14 anonim ***** válasza:
61%
Még soha nem jutottam el idáig igy nemtudom.
2024. febr. 20. 22:54
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

első: szex

második: szex

harmadik: szex

2024. febr. 20. 23:05
 10/14 A kérdező kommentje:
kb 1-2 válasz van, amiről el tudom hinni, hogy nő írta 😀
2024. febr. 20. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!