Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a vékony nők a vonzóak, értük versengenek a férfiak?
Azért, mert a kérdés egy hibás felvetésen alapszik. Van olyan férfi, aki vékony nőket tart vonzónak és van olyan is, aki a husis nőket.
Aki a vékony nőket részesíti előnyben, az a praktikusság miatt gondolkozik így. Pl. figyelembe veszi, hogy szülés után a nőre felkerülhet némi súlyfelesleg, ami utána már nem feltétlenül adódik le.
Aki meg a husis nőkhöz vonzódik, az nemes egyszerűséggel szereti, ha van mit taperolni.
Mert egyetlen éppeszű pasinak se kéne egy tehén nő.
Ezen nyugodtan vérig lehet sértődni feministák de attól még így van.
"Mert egyetlen éppeszű pasinak se kéne egy tehén nő.
Ezen nyugodtan vérig lehet sértődni feministák de attól még így van."
Az ebben egyedül a sértő, hogy miért tehenezel. A kövér tökéletes szó. A tehénben benne van a fájdalmad. Gondolom, ők vannak a szinteden, és nekik sem kellesz. Cink.
Sok testképzavaros nő sanyargatja magát hülyénél hülyébb diétákkal teljesen feleslegesen.
Sokszor egy kívánatos, jó testről váltanak aszott ropira.
Ennél nagyobb idióta az, amelyik a szép arcából plasztikáztat egy ufófejet, hogy úgy görbüljön az orra, mint az általa legszebbnek tartott színésznőé. Na ezeken jókat szoktam röhögni! :)
"A tehénben benne van a fájdalmad. Gondolom, ők vannak a szinteden, és nekik sem kellesz. Cink."
Te látsz bele fölöslegesen dolgokat a másik írásába. A tehenet pusztán azért írtam mert már nagyon unalmas ahogy itt istenítve van a női oldalról a kövérség. És még akkor is gyalázva és nő gyülölőnek van ki kiálltva egy pasi ha csak annyit ír, hogy nem vonzódik a túlsúlyos nőkhöz.
Senki írásában nem olvastam istenítést. Egy értelmes ember elfogadja, ha valakinek nem tetszik és azt is elfogadja, hogy neki nem tetszik minden ember.
Azt kellene felfogni végre, hogy attól, hogy neked nem tetszik valaki, attól még nem kell porig alázni senkit. Nem hinném, hogy te mindenkinek annyira tetszel🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!