Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a vékony nők a vonzóak, értük versengenek a férfiak?
Figyelt kérdés
Sokan fogják a férfitöbbletre meg effélékre, hogy nincs társuk. De ha a kulisszák mögé nézünk, akkor kiderül hogy vékony nőkre ácsingóznak a sikertelen társ nélküli férfiak is.2024. febr. 19. 21:39
1/30 anonim válasza:
Mert a kövér kevésbé tetszik az embereknek nemtől függetlenül.
2/30 anonim válasza:
173 cm 85 kiló vagyok, nem feltétlen igaz ez. Több pasinak tetszenek a vékony lányok ez tény, de ennyi🙂
3/30 anonim válasza:
Inkább halok meg egyedül minthogy olyan nővel legyek aki nem tetszik. Azért szánalom nem vagyok
4/30 anonim válasza:
Az emberek túlnyomó többségének az egészséges, vékony(abb) emberek tetszenek, akiken nincs háj meg felesleg...
Az már persze mindenkinek a saját személyes problémája, hogy talál-e számára vonzó partnert. De én azt mondom, inkább legyen valakj egyedül, sem mint olyan nővel vagy férfival, akihez nem vonzódik.
6/30 anonim válasza:
Ez tökre nem így van, női ostobaság, hogy a legtöbb férfi a fotómodell csontkollekciókhoz vonzódik.
Az egészségesen telt, dúskeblű nőkért versengenek a férfiák.
A kórosan elhízott, 200 kilós zsírbálnákra viszont tényleg nincs nagy kereslet...
8/30 anonim válasza:
Ez nem igaz, nekem pont a teletebb nők az eseteim és nagyon nagyon sokan vannak ezzel ìgy.
9/30 anonim válasza:
Én most "teltebb" vagyok (168/70), de ugyanúgy vonzónak találnak a férfiak, mikor kb. 15 kilóval "könnyebb" voltam. Szerintem nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!