Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen gyakran olvastok bele Messengeren vagy Instagramon az engedélykéréseitekbe?
Figyelt kérdés
Illetve milyen gyakran válaszoltok ismerkedési szándékkal íródott kulturált (tehát nem falloszos kép) levelekre?
28F
2024. febr. 19. 20:55
11/15 anonim válasza:
Semmi egótuning nincs abban, hogy random kiéhezett csávók rárepülnek minden nőneműre. Ez simán idegesítő. Vagy nem akarunk ismerkedni, vagy ha igen, akkor általában a környezetünkben található szimpatikus arcokkal, akikkel természetesen alakul a dolog.
12/15 anonim válasza:
Egyszer kétszer talán válaszoltam, mert nem tudtam ki keres. Csak köszönt aztán ennyi.
A kedvencem:
Olyan gyönyörű nő vagy nagyon szívesen megismernélek.
Bocsi, de van barátom.
Egy ilyen rusnya nőnek tuti nincs pasija, ránéztem újra a képedre és hánytam sugárba. 🤣🤣
13/15 anonim válasza:
Havonta belenézek, de nem szoktam válaszolni. Olyanok írnak ott, akik kikerestek képek alapján randiappokról és nem matcheltünk, de azt hitték hátha sikerül ha ijesztő módon lestalkolnak.
14/15 anonim válasza:
Milliószor el lett mondva, hogy a Facebook és az Instagram nem társkereső. A Facebooknak nem véletlenül van erre külön platformja. Én sem válaszolok, mert most per nincs nincs kint, hogy kapcsolatban, de van férfi az életemben, és nem szeretnék többet vagy másvalakit.
40/N
15/15 anonim válasza:
Kizarolag egy szemely miatt naponta, de a tobbit kijelolom, torlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!