Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza a srác társkeresőn?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy van egy srác akivel matcheltünk és beszélgettünk par szót és lejött hogy tetszem neki. Utána nem írt vissza, de még nem is látta. Ez már 3 napja volt, én nem írtam újra. Szerintetek hagyjam vagy várjak?2024. febr. 18. 20:26
1/11 anonim válasza:
Elfelejtett válaszolni és eltűnt a beszélgetés a többi között, vagy éppen csak unatkozott, és arra a kis időre szórakoztatta magát veled, ezt neked kell megítélni, hogy milyen válaszokat adott.
Írj rá mégegyszer, ha arra sem válaszol akkor hagyjad, ne csinálj bohócot magadból.
2/11 anonim válasza:
egy próbát még megér, de ennyi. Ha nem képes keresni, akkor hagyd.
3/11 anonim válasza:
A hétvégén mással volt, de majd hétfőn lehet tud majd írni.
4/11 anonim válasza:
Annyira nem tetszettel, mint amennyire neked lejott.
5/11 anonim válasza:
Minden nőnek ugyanaz a néhány férfi tetszik, ők matchelnek mindenkivel. Egyszerűen nincs kapacitásuk arra, hogy mindenkinek visszaírjanak.
6/11 anonim válasza:
Hát vagy az első 4 válaszok valamelyike, vagy elütötte egy traktor…
Elvileg az sem zárható ki a valóság ismeretének hiányában…
7/11 anonim válasza:
Fullos alfa a pasi, így nyilván várod hogy írjon, de a női egód azt nem engedi hogy te írj neki.
8/11 A kérdező kommentje:
Tegnap ráírtam, de még nem látta. Az is eszembe jutott,hogy lehet nem használja az appot. Viszont hogy keressem meg más közösségi felületen, ha csak a keresztnevét tudom és hogy hol lakik? A többi infó mellékes
2024. febr. 19. 11:42
9/11 anonim válasza:
Kérdező, te kajak ennyire naív vagy?
10/11 anonim válasza:
Ez nem akar veled foglalkozni.
Vagy csak szimplán nem ér rá foglalkozni veled.
Ha neked ez így nem oké, engedd el.
Ha nem engeded, akkor meg ne picsogj miatta, várd ki a sorod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!