Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálja ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Miért viselkedik egyszer így, egyszer úgy?

Figyelt kérdés
3,5 éve nem volt komoly kapcsolatom, mert extra válogatós vagyok. Ezt úgy képzeljétek el, hogy kb. 10 000 pasiból 10-et tartok vonzónak, majd randi után találok 9-ben valami kivetnivalót, így nem folytatódik az ismerkedésünk. Most végre úgy érzem, hogy megtaláltam az emberem, legalábbis az eddigi találkozóinkon jól el tudtunk beszélgetni és brutális kémia van köztünk. Egy problémám van: nem akar kapcsolatot, egészen pontosan nem keres kötöttséget, mert elég volt neki egyszer egy 11 éves kapcsolat. Azóta nagy kanállal falta az életet, értsd hetente több különböző szexpartnere volt. Tudom, hogy nem vehetem rá erővel, nem változtathatom meg ebben a nézőpontját, de megegyeztünk bizonyos dolgokban. Nem ismerkedünk, szexelünk mással, cserébe megkapja azt a szabadságot, amit csak szeretne. Mehet annyit a barátaival programozni a szabadidejében, amennyit csak szeretne, nem fogok rátelepedni. Ha egy héten csak 2-szer van rám ideje 1-2 órára, akkor annyit találkozunk, nem fogok neki szemrehányást tenni, hogy miért csak ennyit. Kedden elmentek a munkatársaival síelni 1 hétre, azóta egyáltalán nem keresett, korábban ha nem is találkoztunk mindennap, attól még felhívott este vagy írt néhány mondatot, hogy telik a napom. Tegnap írtam neki, hogy remélem jól érzi magát kinn, alig várom, hogy menjek érte a reptérre (megbeszéltük korábban, hogy megyek majd érte). Erre kaptam egy én is választ, miközben máskor nem válaszolt sosem tőmondatokban. Azóta azon kattogok, hogy vajon talált volna magának csajokat, akikkel töltötte az idejét. Eközben szégyellem magam, hogy ennyit féltékenykedek, miközben nem is vagyunk együtt, plusz megígértem neki, hogy biztosítok kellő teret.
2024. febr. 18. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg őszinte volt, nem akar kötődni. Lehet észrevett valami érzelmet irányból, ezért lépett.
2024. febr. 18. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Úgy hangzik, mintha annyira extra plusz dolog lenne, hogy

"megkapja azt a szabadságot, amit csak szeretne. Mehet annyit a barátaival programozni a szabadidejében, amennyit csak szeretne, nem fogok rátelepedni."

Nem ennek kéne az alapnak lennie?

Mellesleg azon is érdemes elgondolkodnod, hogy mi van akkor, ha ahhoz vonzódsz, akit nem szerezhetsz meg. A többi jelentkezőnél nyitottak voltak rád, ezért tudat alatt nem is érdekelnek már téged, viszont akinél meg nem kapsz teljesen zöld utat, ahhoz meg vonzódsz.

Érdemes a gyerekkori szülői élményeidet feldolgozni, hogy ezt kibogozd.

Ami meg a csávót és a kérdésedet illeti... franc se tudja hogy mi van az ő fejébe. Azzal lehet kezdeni valamit, hogy mi van veled, de az, hogy a másik fejében mi van, azzal nem tudsz mit kezdeni.

2024. febr. 18. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rád unt. Kell neki az újdonság. Nem vagytok együtt és nem akar miattad kihagyni lehetőségeket hiába beszéltétek meg.Valószínűleg nem vagy neki fontos és azt akarja, hogy észrevedd és magadtól lekopj.Én a helyében bele se mentem volna, mivel már ez is olyan, mint egy kapcsolat.
2024. febr. 18. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi válogatás után ezt bírtad kiválasztani? Ügyes, gratulálok!
2024. febr. 18. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, így tovább. :)) Szerintem feljebb vihetnéd a mércét 1 millióból az 1-re és válogass még 20-30 évet nyugodtan. Van időd, minek úgy elkapkodni. Ha már 3 évet kibírtál, akkor mit számít még a többi. Sok sikert. :D
2024. febr. 18. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4.-nek igaza van :D sírok
2024. febr. 18. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Észrevette, hogy te elkezdtél érzelmileg kötődni, így behúzta a kéziféket...Én ezt gondolom.
2024. febr. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!