Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akiknek nincs senkije, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nincs senkije, hogy bírjátok ki a magányt?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok és úgy érzem, soha nem fogom megtalalni az igazit. Tavaly ert veget a problemakkal teli, hat eves kapcsolatom, azota van, hogy jol megvagyok egyedul, meg van, amikor olyan maganyos vagyok, hogy megszakad a szivem. Azota par alkalommal randiztam egy sraccal, de par het utan szo nelkul eltunt, majd megismertem egy masikat, rola meg kiderult, hogy szemelyisegzavaros, mentalis beteg es vele azert nem mukodott.

Olyan mintha mindenki ellenne a sajat kis vilagaban egyedul, mintha senkinek nem lenne szuksege masra, egy tarsra.

Ha nekem meselne a baratom ugyanezt, persze azt mondanam neki, hogy probaljon ne ragorcsolni a parkeresesre, mert akkor annal inkabb nem fog menni, de sajat magam eseteben nem megy 😢 a gondolataim jelentos reszet az teszi ki, hogy nincs senkim es soha nem is lesz es nem tudom mar, mit csinaljak

2024. febr. 17. 18:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen
2024. febr. 18. 17:43
 22/27 anonim ***** válasza:
31%
Hüpp hüpp, regisztrálj társkeresőre. Nőként annyi lehetőséged lesz választani, hogy nem lesz már energiád sem az egészre.
2024. febr. 18. 19:03
 23/27 anonim ***** válasza:
70%

35N

9 év utàn dobtak…

Pocsék egyedül üdv a klubban :)

2024. febr. 18. 21:37
 24/27 anonim ***** válasza:
54%

A 15-ös válaszoló vagyok.

Nem sírok és nem regisztrálok sehová, ahol a felhozatal nem üti meg az alap mércét sem!

Jelenleg jó egyedül. Azt a nagy csalódást, nagy sebet olyan ember okozta, akivel együtt rendeztük be szinte a lakást, majd egyik percről a másikra fordított hátat nekem. Nem most történt, de nyilván egy darabig nem szeretnék megnyílni senkinek.

Koktélcseresznye a tortahabon, hogy a múltnak többszöröen iszom a levét, ugyanis más az áldozati bárány, én meg a csúf, gonosz, bár ez a része már abszolút nem érdekel.

2024. febr. 18. 22:00
 25/27 anonim ***** válasza:
#24 csak nehogy olyan cseresznye legyen mint a “nyomás utánukban”
2024. febr. 19. 12:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Lenne olyan,akit szívesen megkínálnék vele,de hát már fejben így is eldöntötte pár ember,hogy hulladék vagyok,nem akarom az örömüket tetézni!...😅
2024. febr. 19. 20:45
 27/27 anonim ***** válasza:
50%
Jól keresek így prostikhoz járok rendszeresen
2024. febr. 19. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!