Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nincs senkije, hogy bírjátok ki a magányt?
27 éves vagyok és úgy érzem, soha nem fogom megtalalni az igazit. Tavaly ert veget a problemakkal teli, hat eves kapcsolatom, azota van, hogy jol megvagyok egyedul, meg van, amikor olyan maganyos vagyok, hogy megszakad a szivem. Azota par alkalommal randiztam egy sraccal, de par het utan szo nelkul eltunt, majd megismertem egy masikat, rola meg kiderult, hogy szemelyisegzavaros, mentalis beteg es vele azert nem mukodott.
Olyan mintha mindenki ellenne a sajat kis vilagaban egyedul, mintha senkinek nem lenne szuksege masra, egy tarsra.
Ha nekem meselne a baratom ugyanezt, persze azt mondanam neki, hogy probaljon ne ragorcsolni a parkeresesre, mert akkor annal inkabb nem fog menni, de sajat magam eseteben nem megy 😢 a gondolataim jelentos reszet az teszi ki, hogy nincs senkim es soha nem is lesz es nem tudom mar, mit csinaljak
“Olyan mintha mindenki ellenne a sajat kis vilagaban egyedul, mintha senkinek nem lenne szuksege masra, egy tarsra.”
Részemről kb ez a helyzet. Melóban vagy boltban ha látok egy tetszetős nőt megnézem és nagyjából ki is merült az összes érdeklődésem. Nem szeretnék újra semmilyen hülyeségbe belemenni, többet ér a lelki békém. 🤷♂️
Én nem csak úgy érzem, hanem teljesen biztos, hogy nem fogom. Élőben semmi lehetőségem ismerkedni, a netet bő 1,5 évig bírtam, de nem jártam sikerrel, kiégtem, így feladtam.
Hullámzó, hogy hogy viselem. A fizikai intimitás (nem csak a szex) mindig hiányzik, ez évek óta stabilan így van. Ezt leszámítva hol úgy érzem, jobb is, hogy nem kell foglalkoznom, bajlódnom egy kapcsolattal, folyamatosan megfelelnem egy férfi elvárásainak, igényeinek, hol viszont rettenetesen el tudok keseredni, hogy azt látom, mindenki megtalálta a neki valót vagy alakul, csak én nem. 30 fölött vagyok, lassan 33, ez már bőven az a kor, ahol nincsenek is nagyon olyan férfiak szabadon, függetlenül, akiktől nem sírja el magát az ember lánya valami miatt... Szánalmas, de már a nős, gyerekes apukákat nézegetem, nyilván nem szedném el őket a családjuktól, csak hogy legalább néha, alkalmanként a fizikai intimitást megélhessem velük... Várom a menopauzát, reménykedem, hogy korábban jön, mert arra számítok, hogy hátha akkor már könnyebben viselem. Lelkileg persze nem fogom az egyedül leélt és -élendő életet, csak talán ez nem lesz, hogy úgy vágyom az érintésre, bújásra, ölelésre, csókra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!