Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen életszínvonal alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen életszínvonal alatt kuka számotokra egy nő?

Figyelt kérdés
Pl alacsony kereset? mamahotel? nincs jogsija?
2024. febr. 15. 09:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Hajléktalan vagy a hajléktalanság szélén táncol. Nincs mit ennie naponta, az alapvető kiadásait nem tudja fedezni.

Otthon élés nem zavar, az sem ha tanul, ha dolgozik, a munka sem lényeges - kivétel persze ha prostituált vagy hasonló módon keresi a kenyerét.

Nincs kocsija, jogsija? Nem érdekel, nekem sincs.

Nincs saját háza? Ez sem érdekel (nekem van).

Nálam ami életszínvonal kérdése is részben, másik részben pedig igényesség, az a fogazat. Nagyon sok olyan amúgy szép nőt láttam már, akinek rendkívül igénytelen, gusztustalan fogsorva volt. Főleg akkor kiábrándtó ha amúgy minden más téren pedig rendkívül figyel a külsejére.

2024. febr. 16. 08:42
 22/22 anonim ***** válasza:

ezekkel a férfiak nem foglalkoznak úgy mint a nők....

Amivel viszont igen, az a következő, (mármint nálam biztosan):

- drogos

- nem azért nem dolgozik mert nem tudna hanem mert lusta

- mindennel szemben kifogás

2024. febr. 16. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!