Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kiirtani azt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiirtani azt az érzést hogy az ember barátnőt szeretne?

Figyelt kérdés
Mivel nem vagyok alkalmas párkapcsolatra és csak megőrjít a vágy, valahogy meg akarok szabadulni ettől az idióta érzéstől. Boldog akarok lenni egyedül. De egész egyszerűen képtelen vagyok, mert mindenhol azt látom hogy az emberek párban vannak. Ezért akarom magamból kiirtani a vágyat.

febr. 15. 07:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%

Nah akkor figyelj ide!

Mivel a sportolás dopamint szabadít fel a szervezetedben ezért tök mindegy, hogy az elején szívesen vagy csak muszájból csinálod meg fog történni. Hozzászoksz és nyomod. Legjobb ha veszel egy ismertebb szakitól kaját és edzéstervet. Fizetsz érte ezért márt csak azért is végig csinálod, hogy ne köpd arcon magad. Másfelől meg a program alatt valószínű el fog múlni a hülyeség meg a kattogás. Gyógyszereket el kell hagyni a pitsába!

Vannak tök jó szervezett események ahol sokat fejtegetik a témát, hasznosak. Könyvekből is van bőven jók.

Ha van korábbi hitéleted érdemes feléleszteni.

febr. 15. 12:01
 22/25 anonim ***** válasza:
71%
Könnyen. :) Lexarod és mással foglalkozol és nem akarsz megfelelni senkinek. A nőkön keresztül nézel, mint ahogy ők is teszik ezt. A lényeg, hogy kösd le a figyelmed mással és lehetőleg olyan tevékenységgel, ami érdekel is. :)
febr. 15. 15:39
 23/25 anonim ***** válasza:
56%
Rém egyszerűen: találkozni kell olyan "nőkkel", akik vagy nagyon rondák, vagy nagyon rohadt alma lelkületűek.
febr. 15. 17:34
 24/25 anonim ***** válasza:
25%
menjel prostizni és egyre inkább nem fog érdekelni én így teszek
febr. 17. 14:33
 25/25 A kérdező kommentje:

De én azt akarom hogy valaki szeressen, a prostituált nem fog szeretni. Nem akarok olyan nővel lenni aki le sem köpne ha nem fizetnék neki.

Igen, vágyom a szexre, de nem így. Azt akarom hogy a másik fél is kívánjon engem, mint ahogy én is őt. Bár az igazat megvallva egy ilyen jelenetet még elképzelni is nehéz.

febr. 18. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!