Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire fontos, hogy a lány tudjon sütni
főzni?
17# Lehet szerencsém volt, de eddig egyik párom sem volt ilyen, mint amit itt előadnak egyesek nagy keményen. Mondjuk én sem vagyok olyan, aki ne tudná már első percben tisztázni a határokat. De akikkel csak baráti viszonyban vagyok, ők is azt mondják, hogy közös feladat. Egy párt ismerek, ahol a férfi be sem teszi a lábát a konyhába, de a nőt nem hallottam panaszkodni, sokáig jóban voltunk. Szerintem neki jó volt így is.
2024. febr. 14. 16:32
"Sokak szerint akkor honnan kéne lenni kajának az asztalon, úgy mégis?"
Ha a nő nem főz, akkor nem tudod megfejteni, ki fog?
2024. febr. 14. 16:53
A lepontozó kis észlényeknek kár, hogy az anyukája nem fogta meg a kis kezecskéjét és vitte be a konyhába, hogy akkor ez itt a konyha. Legjobb lenne ha ezek a “nagy” nők nem reklámoznák a szegénységi bizonyítványuk.
2024. febr. 14. 17:36
Onnan lesz kaja, hogy főzöl te is. Nem az ellen megy a lepontozás, hogy a nőnek IS kell főznie, hanem amikor valaki ennyire kardoskodik a főzőtudomány mellett akkor mindig kiderül, hogy nála az az alap, hogy a csaj főz, ő meg talán néha megcsinál egy extrább kaját, hogy mindenki hasra essen tőle, mekkora szakács, milyen rendes, ügyes.
Főzni mindenki tud, nem egy nagy cucc, aki ismeri a betűket az meg tud főzni bármit. Szerintem egyikünk se halt még éhen. Amikor ennek külön fenék van kerítve, akkor viszont pótanyukát képzelnek el a férfiak.
2024. febr. 14. 17:39
10-en éve nem főznek rám csak vendégségbe. Szó nincs erről. Nekem az, hogy nem tud főzni az egy dolog előfordul nah puff. De amikor kijelenti, hogy ő pedig nem fog soha az a személyiségének egy olyan arcát mutatja amiből én tök jól le tudom szűrni, hogy nem őt kerestem. Független attól, hogy 10/10es a nő külsőre.
2024. febr. 14. 17:47
25, én tudok varrni. Ha te nem varrsz soha, mit mutat a személyiségedből?
2024. febr. 14. 17:49
2024. febr. 14. 18:05
Tudok magamnak etelt kesziteni, tehat nem erdekel . 31f
2024. febr. 14. 18:19
5#-ös voltam, visszatértem ovlasni, nagyszerű emberek vannak itt.
lustálkodjatok otthon, akkor.
2024. febr. 14. 20:55
#26 mivel nem rohanok varrónőhöz ha leszakad a gomb szerinted? :DDDD aranyos vagy hogy próbálsz fogást találni, de punc!n kívül mással nem tudsz szolgálni.
2024. febr. 14. 21:28
Kapcsolódó kérdések: