Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire fontos, hogy a lány tudjon sütni főzni?
Hát valami egyszerűbbet csak tudjon elkészíteni, ne legyen balfasz. Neten recept alapján is eltudjon készíteni.
Sosem vártam el eddig se, hogy főzzön húslevest, meg a fene tudja, milyen komolyabb ételt...
Hát, a húsleves az mondjuk nem egy komoly étel. Nemrég kezdtem el csontleveseket csinálni, mert kell a kollagén, és meg is lepődtem, mennyire nem nagy szám. A sima húsleves meg ugyanilyen, csak gyorsabban kész.
Sok étel elég nagyon egyszerű, a neten meg annyi howto van, hogy na.
A kérdés kapcsán: azért örülnék, ha valamit tudna főzni. Pl. egy családi életet hogy képzel el, ha nem tud semmit? Mindig étterembe járnak, meg a Woltról rendelnek? Az k.rva drága ám hosszútávon, főleg, ha jönnek a gyerekek. Én szeretek főzni, de azért nem biztos, hogy mindig ráérek, meg némileg furi is, ha a feleségem nem főz. A gyerekek is jó, ha olyan példát látnak, hogy otthon főznek.
Nem egy rakétatudomány, meg kell tanulni, nem kell ettől félni.
F
Nyilván nem ezzel indítanám az ismerkedést, de hosszabb távon egy felnőtt nő azért ne zárkózzon el szerintem a konyhától. És nem kell profi séfnek lenni, pár ételt tudjon, amit szeretünk, és kész.
(6-os voltam.)
Semennyire.
Szívesen megtanítom főznék vele együtt. Időtöltésnek is jó lenne.
Volt már sokszor kérdés. Engem mindig lerántottak a nagyon ráérő munkanélküli bölcsészszökevények.
Nekem FONTOS! Mert én ezzel is ki tudom mutatni a másik iránt érzett szeretetem, igen jól olvasod. Tök jól esik ez olykor visszafelé is.
Nem vagyok szakács de nincs az az étel amit ne tudnék finoman elkészíteni, a konyhai alapismeretekkel felvértezve. Nem hiszem, hogy ezért lenne olyan hülye valaki, aki szakít de én ha úgy ítélném meg akkor megkérném, hogy inkább ne is próbálkozzon majd intézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!