Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ki akar használni?
valószínű igen, de én is szeretek hozzáérni emberekhez
de túlságosan félénk vagyok, hogy első randin ilyet csináljak -.- meg amúgy sem csinálnék ilyet xd
Mondd meg neki, hogy második talin nem szándékozol felmenni hozzá, inkább vmi közterületen, kávézóban stb taliznál. Ha ezt elutasítja esélyes, ha nem adj még esélyt neki.
A lényeg, ne add magad könnyen neki, ha csak ki akar használni nem lesz elég kitartó (bár néha hónapokig is képesek hazudozni csak egy dugásért).
Ezek a nagy okosságok.. "aki komolyat akar az vár"
Utolsó exemmel az első randin volt szex. Ő is, én is hosszabb ideje egyedül voltunk, mindketten akartuk. Évekig voltunk együtt. A mostani párommal nem is terveztem komolyat csak meg akartam dugni, tudta. Lett belőle szex, aztán még egy aztán még egy stb.. 4 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!