Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ki akar használni?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy pasival, aki állítása szerint komoly kapcsolatot keres. Az első találkozás alkalmával nyomult, fogdosott, és már hívott magához. A következő találkozás alkalmával már azt akarja, hogy hozzá menjek fel filmet nézni. Szerintetek csak meg akar húzni? 25N és 34F
2024. febr. 13. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Igen, elég levágós. Törlés, tiltás
2024. febr. 13. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

valószínű igen, de én is szeretek hozzáérni emberekhez

de túlságosan félénk vagyok, hogy első randin ilyet csináljak -.- meg amúgy sem csinálnék ilyet xd

2024. febr. 13. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Én egyszer lettem eddig szerelmes, és ott pontosan ugyanez volt a helyzet. Szóval nem feltétlen
2024. febr. 13. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen , ilyennek kuka ha nem vagy buta.
2024. febr. 13. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerun ha valaki nez teged valamibe, akkor tudja a hatarait, nem akar belepofatlankodni ugy, hogy azt se tudja mivel tudja elkaszalni magat nalad. Az ilyenek azok, akik kis energiabefektetes mellett mar nagy dolgot akarnak, minel hamarabb. Nem mondom hogy az emberisegben nem tortentek vad dolgokbol jo parkapcsolatok, na de akkor is..
2024. febr. 13. 23:43
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Most attól, hogy meg akar dugni attól még akarhat veled komolyan is. Hisz komoly kapcsolatban is dugnak az emberek. De persze az is lehet, hogy csak megdugni akar. Ezt azért innen elég nehéz megmondani.
2024. febr. 13. 23:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Felmenni felmehetsz hozzá filmezni, viszont dugni nem kötelező. Az már a te döntésed, hogy dugsz vele vagy sem.
2024. febr. 14. 02:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy második talin nem szándékozol felmenni hozzá, inkább vmi közterületen, kávézóban stb taliznál. Ha ezt elutasítja esélyes, ha nem adj még esélyt neki.

A lényeg, ne add magad könnyen neki, ha csak ki akar használni nem lesz elég kitartó (bár néha hónapokig is képesek hazudozni csak egy dugásért).

2024. febr. 14. 05:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen egyértelműen. Aki nem csak dugni akar az vár ezzel.
2024. febr. 14. 07:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a nagy okosságok.. "aki komolyat akar az vár"

Utolsó exemmel az első randin volt szex. Ő is, én is hosszabb ideje egyedül voltunk, mindketten akartuk. Évekig voltunk együtt. A mostani párommal nem is terveztem komolyat csak meg akartam dugni, tudta. Lett belőle szex, aztán még egy aztán még egy stb.. 4 éve vagyunk együtt.

2024. febr. 14. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!