Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jöjjek csak azért össze idősebb férfival, mert nem találok korombelit, aki érett 20-on évesen, mint én? 21/N
Sok helyen látok ilyen párokat és igazából sok oka lehet..
Ez már egy alternatíva nálam, nagy kérdés viszont hogy nem e bánnám meg. 😐
Hát az idősebb mellett én is csak idősebbnek érezném magam..
Az érett definíciója nekem, hogy valaki komoly, megbízható, tudatosan gondolkozik és igyekszik építeni az életét.
Persze olyan is van, aki emellett nem vágyik komoly társra és nem gondolkodik családban, tehát hozzátenném, hogy hagyományos értékekben gondolkozzon! vagy legyen olyan, amihez képes illeszkedni egy hozzám hasonló nő. 🙂
Nevethetünk egész nap is ha közben tartunk valahová :D
De ha mindig viccelődni akar és gúnyolódni.. abból csak viták lennének köztünk
"pedig én nyitott vagyok, kedves, rendes, stb. és a külsőmmel sincs gond, mégsem... lehet én is rossz társaságban keresgélek"
Ennél azért több kell a csajoknak! Nagyon béna és idegesítő a szöveged!
"tartunk valahová"
Ezt a két szót kellett volna csak felfognod, de ennyire sem vagy képes "kedves" utolsó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!