Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jöjjek csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jöjjek csak azért össze idősebb férfival, mert nem találok korombelit, aki érett 20-on évesen, mint én? 21/N

Figyelt kérdés

Sok helyen látok ilyen párokat és igazából sok oka lehet..

Ez már egy alternatíva nálam, nagy kérdés viszont hogy nem e bánnám meg. 😐

2024. febr. 13. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 25 és komolyan mondom, hogy nem viccelek! 😊 Na de mit jelent neked az éretlen, Kedves Kérdező? Annyi definíciót hallottam már erre, hogy nehéz kiigazodni. Az, hogy időnként poénkodik, vagy hisztis (ezt nagyon sok 30-40+-os férfi is) esetleg esetlen, életképtelen?
2024. febr. 13. 22:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Max ilyen 5-6 évvel idősebbek jöjj össze, így 20-on éves korod eleje fele. Legalábbis szerintem. Nem lenne olyan szerencsés egy hozzád képest öreges ember mellett eltölteni ezeket a pezsgő éveket, attól tartok hozzáöregednél kicsit. Vannak érett huszonéves fiúk, csak jó helyen kell keresni!
2024. febr. 13. 22:52
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát az idősebb mellett én is csak idősebbnek érezném magam..

Az érett definíciója nekem, hogy valaki komoly, megbízható, tudatosan gondolkozik és igyekszik építeni az életét.

Persze olyan is van, aki emellett nem vágyik komoly társra és nem gondolkodik családban, tehát hozzátenném, hogy hagyományos értékekben gondolkozzon! vagy legyen olyan, amihez képes illeszkedni egy hozzám hasonló nő. 🙂

2024. febr. 13. 23:00
 14/16 A kérdező kommentje:

Nevethetünk egész nap is ha közben tartunk valahová :D

De ha mindig viccelődni akar és gúnyolódni.. abból csak viták lennének köztünk

2024. febr. 13. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Áhh, így már világos (11-es vagyok), szerintem akkor viszont az lehet a gond, hogy rossz társaságban keresel (most nem reklámozni akarom magam 😄 - de én 25 évesen teljesen olyan vagyok, amilyennek leírtad az éretteket - és mégsem találok olyan lányt, aki érdeklődne felőlem, pedig én nyitott vagyok, kedves, rendes, stb. és a külsőmmel sincs gond, mégsem... lehet én is rossz társaságban keresgélek 🙂)
2024. febr. 13. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

"pedig én nyitott vagyok, kedves, rendes, stb. és a külsőmmel sincs gond, mégsem... lehet én is rossz társaságban keresgélek"

Ennél azért több kell a csajoknak! Nagyon béna és idegesítő a szöveged!

"tartunk valahová"

Ezt a két szót kellett volna csak felfognod, de ennyire sem vagy képes "kedves" utolsó!

2024. febr. 15. 00:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!