Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jöjjek csak azért össze idősebb férfival, mert nem találok korombelit, aki érett 20-on évesen, mint én? 21/N
Sok helyen látok ilyen párokat és igazából sok oka lehet..
Ez már egy alternatíva nálam, nagy kérdés viszont hogy nem e bánnám meg. 😐
Biztos, hogy érettebb vagy náluk? Az, hogy valaki viccelődik, vagy játszik nem jelenti feltétlen, hogy éretlen
Amúgy szerintem olyan pasival gyere össze, aki bejön. Ha csak az a probléma a 20-on évesekkel, hogy éretlenek, akkor se zárnám ki őket, mert tuti nem mind az.
3
Mármint a pasi élete végéig, ami a te esetedben olyan 20 év?
#1 Nem vagyok makulátlan, csak már komolyan szeretnék tervezni!
(1 és fél éve volt egy "gyerekes" húzásom, le akartam koptatni valakit, ezért jöttem össze mással.. 🫠)
Igen.
Én 34 éves vagyok és 21 éves barátnőm van pont.
Ő is azzal a problémával küzdött, hogy a korosztálya teljesen éretlen, taknyos kisgyerekek, nem férfiak. Egyikre sem tudna úgy férfiként tekinteni mint rám.
✋ jelen 29 éves férfi és nem vagyok gyerekes, sokak szerint túlságosan is komoly vagyok.
Szólva azért van alternatíva nem muszáj a 40+ kategóriába keresgélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!