Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen adja fel az incel?
Én 36 évesen feladtam hogy sose lesz csinos nő aki elfogad úgy ahogy vagyok (pocakosan).
Te hány évesen adtad fel a nőkre várást?
2
Ezt nem lehet az összesre rá húzni. Egy nőnek is az van amit dobott neki a gèp (élet). Csak senki nem akarja megvaltoztatni pl legyen magasabb ,gazdagabb stb. De egy férfi esetében komoly lista van mint rajtengedély! Ha nem tudsz olyanná változni akkor hokizhatsz nyugdíjig. Mégis akkor ki a hibás ? Nem az aki olyan feltételeket támaszt amihez újra kell születni? Ha egy férfi 167 cm magas, de 175 alatt minden nőnek alacsony … mit tegyen ?
Ha jól látom, már gimiben is toboroznak.
Minél korábban megetetik valakivel a nők gyűlöletét meg a kisebbségi komplexusokat, annál inkább bele lehet rángatni valakit ebbe.
És mivel a legtöbb ilyen pickup artist típus direkt olyan tanácsokat ad, amik negatív reakciókat váltanak ki a csajokból, nem nehéz ezeket a pasikat toborozniuk az inceleknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!