Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek helyesen cselekedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyesen cselekedtem amikor ezt a dolgot közölte a csaj?

Figyelt kérdés

Hetek óta beszélgettünk, majd eljött a találkozó ideje. Minden jól ment, beültünk egy kávéra, ahol már olyan furcsa volt. Egy elég helyes pultos csaj jött ki, aki még nekem is tetszett és olyan furán nézett rá a randi partnerem. Mondtam neki poénból, hogy micsoda csaj. Erre azt mondta, hogy ja, nekem is bejön. Ekkor mondta el, hogy biszex. Rögtön azzal kezdte, hogy a hármas kizárt, ő monogám.

Pár perc múlva mondtam neki, hogy bocsi, de nekem ez nem pálya. Kifizettem a saját italomat és mentem. Szegény pedig könnyezett, de már nem foglalkoztam ezzel.

Nem értem miért nem mondta el a beszélgetés során ezt a dolgot, akkor alapból nem is jutottunk volna el a találkozóig.

Szerintetek korrekt voltam?

2024. febr. 12. 14:03
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
89%
#41: nem hiszem, hogy amiatt, mert elvesztett egy ilyen "adoniszt", de egy jóérzésű nő se örül neki, ha nyílvánosan megalázza egy ember akit hetek alatt megkedvelt.
2024. febr. 12. 16:26
 42/49 anonim ***** válasza:
87%
Én sírtam már el magam full idegen, csúnya, öreg seggfej miatt, aki random megalázott az utcán. Nem a felmérhetetlen hiány, hanem a szégyen miatt sírt a csaj (már ha egy szó is ogaz a sztoriból).
2024. febr. 12. 16:28
 43/49 anonim ***** válasza:
91%

Ne dőljetek már be neki, ez ugyanaz a kérdező, aki máskor a bolti eladó csajokat szidja, 0-24 itt lóg és fszságokat kérdez, az előbbi törölt kérdés amiben 26 éves csaj szerepét vette fel is ő volt, állítása szerint 2 diplomás mérnök, meg vezető beosztás, meg ilyenek😂

Nem volt itt semmiféle biszexuális randevú, csak eszébe jutott hirtelen valami új, mivel lehet szidni a nőket.

2024. febr. 12. 16:39
 44/49 anonim ***** válasza:
75%

"Sajnos mindig csak fogyatékosok kommentelnek a kérdéseim alá, így törlöm a profilom.

Minden jót panelprolo 50 éves csúnya nők!"

Érdekes, mindenki hülye, csak te vagy helikopter...

Nem veszed észre, hogy te mész szemben a forgalommal?

2024. febr. 12. 17:38
 45/49 anonim ***** válasza:
80%
Ui.: Nem vagyok idős (bár fogalmam sincs, a kor miért zárná ki,hogy valaki jó nő legyen), de még szép is. Na puszi. 😘
2024. febr. 12. 17:41
 46/49 anonim ***** válasza:
65%

Te egy igazi gavallér vagy 👌

Én nem könnyeztem volna, bár nekem van is férjem aki nem sz@revő ☝🏻

2024. febr. 12. 18:00
 47/49 anonim ***** válasza:
18%

"Hetek óta beszélgettünk, majd eljött a találkozó ideje."

Izgalmas felütés, hogyan beszélgetsz valakivel, akivel nem is találkozol?...

2024. febr. 12. 18:14
 48/49 A kérdező kommentje:

Nagy az isten állatkertje.

Kíváncsi lettem volna, hogy ha egy randin kiderül a csávóról, hogy homár akkor ti mit tettetek volna.

2024. febr. 13. 06:43
 49/49 anonim ***** válasza:
95%

"Kíváncsi lettem volna, hogy ha egy randin kiderül a csávóról, hogy homár akkor ti mit tettetek volna."

Nem "homár", nem leszbikus, hanem BISZEXUÁLIS.

Ergo a férfiakhoz (ami te nem vagy...) éppen ugyanúgy vonzódik.

És nem azzal van a baj, hogy ez téged zavar, hanem a kretén stílusoddal.

"Nagy az Isten állatkertje"

Ez igaz, de a mondás szerint "túl alacsony a kerítés" és te vagy rá az elő példa, hiszen te is itt vagy. 😅

2024. febr. 13. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!