Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek helyesen cselekedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyesen cselekedtem amikor ezt a dolgot közölte a csaj?

Figyelt kérdés

Hetek óta beszélgettünk, majd eljött a találkozó ideje. Minden jól ment, beültünk egy kávéra, ahol már olyan furcsa volt. Egy elég helyes pultos csaj jött ki, aki még nekem is tetszett és olyan furán nézett rá a randi partnerem. Mondtam neki poénból, hogy micsoda csaj. Erre azt mondta, hogy ja, nekem is bejön. Ekkor mondta el, hogy biszex. Rögtön azzal kezdte, hogy a hármas kizárt, ő monogám.

Pár perc múlva mondtam neki, hogy bocsi, de nekem ez nem pálya. Kifizettem a saját italomat és mentem. Szegény pedig könnyezett, de már nem foglalkoztam ezzel.

Nem értem miért nem mondta el a beszélgetés során ezt a dolgot, akkor alapból nem is jutottunk volna el a találkozóig.

Szerintetek korrekt voltam?

2024. febr. 12. 14:03
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
75%
Jaj már, pedig fogadjunk, ez a lány nem is bolti eladó volt nettó 280 ezres fizuval. Hát ha minden csajt kukázol folyamatosan, akkor örökre a hoki kiálya maradsz. :)
2024. febr. 12. 14:19
 12/49 Grizesteszta ***** válasza:
16%

#10: Komolyan kérdezem: az normális, hogy egy hetero-randira készülő pár esetében a randin derül ki, hogy az egyik fél bi és ezt a másiknak nyitottan kell fogadnia?

Nő vagyok és ha nem a több hetes beszélgetésen, hanem az első személyes randin derül ki, hogy a férfi másfelé is érdeklődik, hát én is rossz néven veszem és lelépek. Nem azért, mert nem 'szabad', hanem azért, mert nem szólt időben. Nyilván nem az időjárásról beszélgettek hetekig ők se.

2024. febr. 12. 14:28
 13/49 anonim ***** válasza:
80%
Jobban járt a csaj, úgyhogy igazából még hálás is lehet, hogy megkímélted magad tőle.
2024. febr. 12. 14:48
 14/49 anonim ***** válasza:
52%

6

Nem hát. :D Menj el bulira, azt meglátod.

2024. febr. 12. 14:49
 15/49 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem időben szólt.Az mekkora suttyóság,hogy a randipartnerem más nőket dícsérget.Meg még a kávét is sajnálod.Egy bunkó paraszt vagy,de a p.ina jó lenne.
2024. febr. 12. 14:49
 16/49 anonim ***** válasza:
88%
Én nem vagyok bi, de inkább egy nő, mint te...
2024. febr. 12. 14:54
 17/49 anonim ***** válasza:
85%
De miért zavar? Melletted veled lenne, monogám módon, akkor nem mindegy hetero vagy biszex?
2024. febr. 12. 14:55
 18/49 anonim ***** válasza:
81%

"Komolyan kérdezem: az normális, hogy egy hetero-randira készülő pár esetében a randin derül ki, hogy az egyik fél bi és ezt a másiknak nyitottan kell fogadnia?"

Szerintem normális. Ha nem kérdezett rá, hogy hetero-e, akkor csak feltételezett heteroval randizott.

2024. febr. 12. 14:55
 19/49 anonim ***** válasza:
85%

Igen, helyesen cselekedtél.

Akkora tahó vagy, hogy a lány jobban járt, hogy még időben megtudta ezt. Legalább mielőbb elkezdhet normális férfiakkal ismerkedni.

2024. febr. 12. 14:59
 20/49 anonim ***** válasza:
72%

Talan nem kene mindig mindenkirol azt feltetelezni, hogy hetero.

Es monogam kapcsolatban el. Ha mar itt tartunk.

2024. febr. 12. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!