Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek helyesen cselekedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyesen cselekedtem amikor ezt a dolgot közölte a csaj?

Figyelt kérdés

Hetek óta beszélgettünk, majd eljött a találkozó ideje. Minden jól ment, beültünk egy kávéra, ahol már olyan furcsa volt. Egy elég helyes pultos csaj jött ki, aki még nekem is tetszett és olyan furán nézett rá a randi partnerem. Mondtam neki poénból, hogy micsoda csaj. Erre azt mondta, hogy ja, nekem is bejön. Ekkor mondta el, hogy biszex. Rögtön azzal kezdte, hogy a hármas kizárt, ő monogám.

Pár perc múlva mondtam neki, hogy bocsi, de nekem ez nem pálya. Kifizettem a saját italomat és mentem. Szegény pedig könnyezett, de már nem foglalkoztam ezzel.

Nem értem miért nem mondta el a beszélgetés során ezt a dolgot, akkor alapból nem is jutottunk volna el a találkozóig.

Szerintetek korrekt voltam?

2024. febr. 12. 14:03
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
81%
Ez megint arról szól, hogy ha rá kell beszélni a nőt a 3-asra, az jó. Ha nyaggatni kell, könyörögni, arra felizgul a pasi. Ha a nő a saját örömére is ismerkedik nőkkel, az abszolúte negatívum.
2024. febr. 12. 15:02
 22/49 anonim ***** válasza:
83%

"Komolyan kérdezem: az normális, hogy egy hetero-randira készülő pár esetében a randin derül ki, hogy az egyik fél bi és ezt a másiknak nyitottan kell fogadnia?"

Az életem 25 évében egy férfi se fogadta problémásan. Azt eleve kukáztam, aki 3-ast akart, de amúgy soha senki nem problémázott rajta. Mindig komoly kapcsolatokat kerestem, monogámat.

2024. febr. 12. 15:02
 23/49 Grizesteszta ***** válasza:
21%
#22: Félreértitek... én azon lepődtem meg, hogy hetekig beszélgettek és ez nem derült ki. Mert ez szerintem van olyan lényeges, mint az, hogy van-e gyereked, akarsz-e, vidéken vagy városban, monogám vagy nyitott... Ha ezek nem kerülnek szóba hetekig, akkor miről beszélgettek?
2024. febr. 12. 15:14
 24/49 A kérdező kommentje:
Na, megint a férfi van lehordva és nem a szelepes nő. Szép, csak a szokásos.
2024. febr. 12. 15:19
 25/49 anonim ***** válasza:
83%
Mert továbbra se értjük, egy monogám kapcsolatban mit számít, ha valaki biszexuális vagy sem.
2024. febr. 12. 15:23
 26/49 A kérdező kommentje:

Ja, hát mondjuk manapság annyira monogám bármilyen kapcsolat mint amennyire az itteni nők véleménye és gondolkodása életszerű, semennyire.

Nincs kedvem arra hazamenni, hogy ott ollózik egy csajjal a kanapén.

Még mindig nem az a normális aki a saját neméhez vonzódik, deviáns.

2024. febr. 12. 15:24
 27/49 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell biszexuálisnak lenni hozzá, hogy megcsaljon, aki meg akar csalni.

És teljesen jól cselekedtél, megkímélted a csajt magadtól.

2024. febr. 12. 15:26
 28/49 anonim ***** válasza:
87%
Az ugye megvan, hogy biszexként ugyanannyi esély van arra is, hogy egy pasival szexel a kanapén?
2024. febr. 12. 15:30
 29/49 anonim ***** válasza:
89%
Hát biztos ígéretesebb partner, mint te...
2024. febr. 12. 15:30
 30/49 anonim ***** válasza:
83%
Ezek szerint az nem zavarna, ha egy sráccal kefélne. Ok, cuckold fiúka.
2024. febr. 12. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!