Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg lehet ilyen könnyedén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet ilyen könnyedén párt találni, ismerkedni?

Figyelt kérdés
A ma estét itt töltöttem a gyakorin 2010 körüli kérdéseket olvasgatva arról, hogy ki hogyan ismerkedett meg a párjával. Nagyon hétköznapi helyzetekről van szó és annyira aranyosak ezek a történetek. Akaratlanul is belegondoltam, hogy én magam is voltam megannyi hasonló helyzetben, de mégsem történt semmi. Szerintetek lehetséges, hogy valakivel sose történnek ilyen esetek (random flört mondjuk) vagy teljesen vakon vagyok a világban és csak nem veszem észre?
2024. febr. 11. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Lehet könnyedén is, de nemcsak nyitottság, hanem szerncse is kell hozzá, mert ugye két emberen múlik a dolog. Egy időben, egy helyen, hasonlóan nyitottan kell lenniük :)
2024. febr. 11. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Lehetseges hogy valakivel sosem törtenik ilyen, de a valószínűsége iszonyat kicsi. Tehát veled nagy valószínűséggel nem ez van/volt.

Írtad hogy random flört, de ilyen sosincs, mindig valamelyik fél elkezdi, aztán vagy folytatja a másik es lehet belőle valami, vagy nem. Szóval nem is te vagy vakon, csak kezdeményezni kellene és akkor valószínűleg lenne aki tovább vinné.

2024. febr. 11. 23:43
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez olyan, hogy ha kellően vonzó vagy, akkor szinte bárhol ott van a lehetőség.

Az én életeben volt egy csomó olyan helyzet, amiből ha kapcsolat lett volna, akkor azt még az unokáinknak is meséltük volna. Csak mivel nem vagyok vonzó, így ezeket eleve nem így élte meg a másik fél.

Persze fordítva nekem is volt ilyen. A lány élte bele magát nagyon a helyzetbe, én is teljesen jól éreztem magam, de mégsem éreztem azt, hogy ebből tovább lépnék és kapcsolatot akarnék.

2024. febr. 11. 23:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor jól érzem, hogy nekem is nyitottabbnak kellene lennem. Ezt hogyan lehetne megoldani?
2024. febr. 12. 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
2010 környékén, még könnyebb volt ismerkedni a neten is. Ma már szinte minden ajtót bezártak, és csak néhány szerencsés tud rajta átjutni. Nem azért írom mert fiatalabb voltam, hanem mert változott a világ is. Sokkal óvatosabbak a nők is, nagyobbak az elvárásaik, igényesebbek, stb. Még akkor is, ha ők nem tudnak többet nyújtani. ( Kösz nem vagyok incel, csak ezt tapasztaltam)
2024. febr. 12. 04:20
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

azért 2010 kicsit más volt.

#5-össel treljesen egyet értek.

Persze előtte is volt hasonló de egyre rosszabb lesz csak.

Azt hitték az emberek h a net által kibővül a világ és több lehetőség esély lesz mindenre és több embernek. Hát ez nem így lett. Talán még kevesebbnek van.

2024. febr. 12. 06:07
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, de ha férfi vagy, jól kell kinézni hozzá; ha nő vagy, akkor meg észre kell venni a nem tökéletes külsejű férfiakat is.
2024. febr. 12. 07:56
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Anno igen, így volt.

Ma már nem.

Most két lehetőség van alapvetően:

1. Tinder és társai, direkt társkeresők: inkább csak dugópartner kereső, aztán maximum lesz belőle hosszabb távon is valami. A hosszabb táv itt pár hónapot jelent.

2. Baráti, haveri, ismerősi körön belül találsz valakit. Erre nagyon kicsi az esély, viszont a legjobb kapcsolatok általában így születnek.

Közös pont, hogy mindkettőhöz nagyon szerencsének kell lenni, a netes társkeresők esetében pedig még extrém jól is kell kiézni (nyilván férfiként, nőként tök mindegy).

2024. febr. 12. 09:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"2010 környékén, még könnyebb volt ismerkedni a neten is."

Ez mondjuk tény. Én arra emlékszem, hogy sok helyen, chat.hu vagy badoo konkrétan a csajok írtak nekem. Aztán ez valahogy elkezdett átfordulni, egyre kevesebben írtak, majd egyre kevesebben írtak vissza ha írtam. Aztán valahogy jó 7-8 éve totál abba is hagytam.

Legutóbb tavaly néztem fel ezekre, aztán hónapokig semmi, csak a legalja fogatlan, ápolatlan kövérek találtak be.

2024. febr. 12. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!