Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Történt már olyan veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már olyan veletek, hogy először tökre nem vonzódtàl a másikhoz? Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Több mint a fél éve egy új munkahelyre mentem, ott az egyik férfi kollégám aki betanitott, sok közös munka van vele. Mikor megláttam így abszolút nem jött be, sőt mondtam is hogy jézusom milyen csúnya, nagy elálálló a fülek, nagy orr, tokás fej, picikét kopaszodik is.

Nagyon sokat dolgozok vele, így elkezdett tetszeni a mosolya, hihetetlen cuki őzike szemei vannak és tök jó humora, stílusa van igazságszerint kezdem meg szeretni, én se értem hogy ez hogy lehet, ez a férfi nagyon régóta szingli amit tudok róla nem nagyon nem tudom hogy hogyan tudnék közeledni hozzá, nyilván nyomulni nem akarok rámenő lenni mint nő mint kollega, azt se tudom hogy ő mit érez irántam, mondjuk állandóan segít amikor beteg voltam húslevest vitt hozzám, szóval így nagyon cuki is, de ez lehet hogy csak barátság, nem tudom mit csináljak

2024. febr. 11. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Ne nyomulj kollégára. Ez örökérvényű szabály.
2024. febr. 11. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
34%

Próbálkozz be nála!!

Én örülnék, ha az egyik kolléganőm meglovagolná a bohócot. Izgalmas munkahelyi románc.

2024. febr. 11. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

ez csak szimpátia, de bármi lehetséges, úgy néz ki, hogy bejössz neki, ha gondoskodik rólad, hivd el kávé, süti és utána már menni fog minden, csak a kezdeti lökést kell megadni, hogy bejössz neki, és ha elhivod egy talira akkor tudni fogja, hogy szimpi neked..

barátságból akármi lehet, nem kell előre beprogramozni, de ha jó vele lenni akkor megéri a próbát, sok sikert!

2024. febr. 11. 17:40
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Már kétszer elhívtam egyszer sütizni egyszer meg kávézni munkaidő után.....
2024. febr. 11. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ennyi elég is. Te megtetted amit lehet. Tovább ne próbálkozz, most rajta a sor. Ha akar valamit, lép. Ha nem, akkor csak magadat hoznád kínos helyzetbe.
2024. febr. 11. 17:47
 6/11 A kérdező kommentje:
5. Köszi nagyon, hát nagyon furcsa de akkor miért ilyen velem abszolút nem nép semmit
2024. febr. 11. 17:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért ilyen, de te ne lépj. Tartsd magad!
2024. febr. 11. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Volt, de nem pont ugyanígy. Külföldre mentem tanulni egy félévre. Nyelvórán ismerkedtünk meg. Nem taszított elsőre, de különösebben nem is tetszett, viszont elsőre is nagyon szimpatikus volt és nagyon könnyen elbeszélgettünk. Tök jóba lettünk.

Aztán egyik este egy csoportos iszogatásnál épp beszélt valamiről és hirtelen beütött nekem, hogy MENNYIRE SZEXI. Kb. 1 hónap telt el az első találkozó és eközött, nem változott semmi rajta, de majdnem minden nap találkoztunk, beszélgettünk.

Nagyon jó összhang van köztünk, sok közös, stb.

Nagyon nem akartam beleesni, mert 1 barátkoztunk, 2 nagyon messze lakik.

Idővel be kellett vallanom, hogy tetszik, más haja és arcszőrzete is lett ami (akkor esett le) mennyit számít, mert sokkal előnyösebb volt neki, de igazából az egyik legjobb ember akivel valaha találkoztam. De igyekeztem ezt lezárni magamban, mert időközben az egyik legjobb barátom lett ott, éreztem hogy szeret de csak mint barátot és igazából ennek is örültem, másrészt pont a barátság miatt már alig tudtam elképzelni, hogy több legyen. Na meg, továbbra is baromi messze lakik:D

Aztán én belekeveredtem egy kalandba valaki mással, akivel meg őrületes szexuális kémiánk volt.

De talán ez (is) mutatja, hogy a vonzalom nem csak és kizárólag a külsőn alapszik, hanem hogy MI hogyan érezzük magunkat a másiktól, a karizma, humor, magabiztosság, biztonság és intelligencia mind, mind olyan ami nagyon sokat számít.

2024. febr. 11. 18:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Azzal vigyázz, hogy esetleg pletykálhatnak más kollégák, illetve ha esetleg szakítotok vagy bármi, akkor kínos lesz egy munkahelyen.

De ettől függetlenül hajrá, ha a férfinak tényleg nincsen senkije.

2024. febr. 11. 20:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már olyan hogy vmi nekem ronda tetszik meg,nde csak azert, mert mindennap egyutt kell dolgozni összezárva. Igy szinte óhatatlan. Amúgy nem kéne.

De kozben találtam jobb melot el is jöttem. Es mégcsak nem is hiányzik az az ember.

2024. febr. 11. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!