Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon taszító a nőknek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon taszító a nőknek, ha egy férfi vékony testalkatú? 182cm/73kg vagyok.

Figyelt kérdés

Örülnék neki, ha egy-két nő leírná erről az őszinte véleményét.

Kb 5 éve edzek, eddig jutottam. Nekem a vékony nők tetszenek.

febr. 10. 22:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%
Az én párom is ilyen (néha viccből csontrakétának hívom), de imádom. Pedig visszagondolva az előző párjaimra, kb. mind mackós volt inkább. Nem ezen múlik a szerelem, hidd el.
febr. 11. 02:51
 12/23 A kérdező kommentje:

Ha imádod, ne hívd csont rakétatának.

Te örülnékl ilyen becenévnek?

febr. 11. 02:55
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
Ő nevet ezen a becenéven. Nyilván nem hívnám így, ha bántaná, hiszen szeretem.
febr. 11. 02:58
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez nem annyira vekony.. hasonlo a magasagom es 16 kiloval tobb vagyok kb .. a tied teljesen jo. Gondolom sportos alkat vagy.
febr. 11. 03:42
 15/23 A kérdező kommentje:

Eljárok edzeni.

De szinte minden nő szerint túl vékony vagyok.

Nekem sosem volt olyan barátnőm aki ne tett volna megjegyzést arra, hogy túl vékony vagyok. Valamiért vékonyabbnak is tűnôk mint amennyi vagyok, mert a legtöbben 70kg alá saccolnak.

febr. 11. 03:48
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen alkat az ideálom. Én is vékony, nyúlánk vagyok. De ez olyan egyéni... Hallottam már szintén vékony nőtől, hogy neki a "nagy mackók" jönnek be igazán.
febr. 11. 07:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem az esetem.
febr. 11. 08:27
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Nem lehet egy kalap alá venni a nőket. Nincs ilyen, hogy mi jön be a nőknek. Sokfélék vagyunk, sokféle ízléssel.

Én személy szerint többféle férfit is vonzónak találok. Külsőre nincs fix ideálom. A férfi kisugárzása fog meg, ha megfog. Egy vékony férfi nagyon elegáns tud lenni, ha szépen kihúzza magát, van tartása, magabiztos. De ha valaki görbe háttal, összeszottyadva, "bocs hogy élek" üzemmódban császkál, azt nem találom vonzónak.

febr. 11. 08:28
 19/23 A kérdező kommentje:

Én mindig kihúzom magam, ezzel nincs gond.

A magabiztossággal néha van gondom, de próbálom leplezni.

Én úgy nőttem fel, hogy az apám mindent megtett azért, hogy elvegye a magabiztossàgom, sőt a mai napig mindent megtesz ezért az apám. Mindig magabiztos próbálok lenni, de ez nem mindig sikerül, néha ki illenek a magabiztossàgomból. Az apám mindig is szégyellt engem, mert gyerekként kicsi voltam és nagyon vékony. Mindig azt éreztem, ő úgy gondol rám, hogy hát igen, az én gyerekem csak ilyenre sikerült. Amikor felnőttem, akkor pedig folyamatosan arról sztorizgatott a haverjaival a kocsmában, hogy én mennyire nem értek semmihez. Ennek picit van alapja, mert ügyetlen vagyok az egyszerű, kétkezi dolgokhoz. Viszont ipari programozóként dolgozók, ez jó munkahely, átlag feletti fizetéssel.

febr. 11. 10:25
 20/23 anonim ***** válasza:
52%

Ez igy nem tunik vekonynak. Ennel vekonyabb ferfiak is tetszenek nekem.

-egy vekony (de tenyleg vekony) no 27N

febr. 15. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!