Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereési szempontokat nézve miről szól a feminizmus?
Cuki ez a leereszkedő stílus. :D Az én anyám nem volt kitartott, és én sem vagyok az, csak látom a környezetemben azokat a nőket, akik tépték a szájukat a konzervatív értékekről, aztán amikor lecserélik őket, csendben kussolnak az egyszobás albérletükben 40 évesen.
Nem, sosem jó ötlet kiszolgáltatni magadat valakinek, kedve álnaiv barátom. :D
28: És mit lehet cselekedni?
Én azért tettem fel a 2 kérdést a nyugdíjról és az özvegyként életben maradásról, mert nincs egyenrangú megoldása az egyiknek, a másiknak meg semmilyen megoldása nincsen.
(Csak az, hogy a nő nem inaktív, hanem kereső munkát végez és vagyont épít.)
"Szerinted minden férfi lenézi a feleségét/gyerekei anyját, akivel így osztják meg az életüket és a feladataikat?"
Nem mindegyik, csak úgy 95%.
"Miért hiszed, hogy ilyen rosszak az emberek?"
Sajnos rosszak.
33: "sajnos rosszak" Erről az jutott eszembe, hogy akkor rossz közegben mozogsz. Változtasd meg azt, hogy kik vesznek körül.
"Egy ásványvíz a boltban 200 forint, a taxiban 700, a repülőtéren 1000. A víz pedig ugyanaz. Tehát ha úgy érzed, nem értékelnek eléggé, változtasd meg a helyed és akik körülvesznek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!