Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csokiskeksz90 kérdése:
Szerintetek mennyire komoly az elit társ társkereső
manapság ?
25/l
Ott normálisan ismerkednek de nem tudni attol fuggetlenul kik ismerkednek normalisan. De pl diplkma miatt ill az eliten nem merik azzal kezdeni, hogy na, 1.randin szex? vagy milyen bugyiban vagy most?
Ezt màs oldalakon teszik meg valoszinuleg ugyanazok, akik az eliten viszont visszafogják magukat.
2024. febr. 10. 12:20
Elittars oldalt már megbüntette a Versenyhivatal, mert félrevezeti a regisztrálok át, ugyanis előfizetés nélkül lehetetlen használni. Vont le belőle a tanulságot.
2024. febr. 10. 12:24
Nagyon régen voltam ott. Töröltem magam. A legtöbb pasi ugyanolyan volt, mint máshol. Csak szex, laza kapcsolat szerető stb én pedig komoly kapcsolatot kerestem. Három barátnőm aktívan párt keres. Mindegyok kipróbálta törölte magát. Egyik ugyanezen okból, másik nem akart többet fizetni. A harmadik pedig találóan mondta. Ugyanolyan tuskók írnak de még fizetett is, hogy egy tárgynak nézzék.
Persze van akinek beválik. Igazából én azt tanultam meg a társkeresőlből, hogy baromi türelmesnek kell lenni mire végre egy normális férfit talál az ember lánya.
2024. febr. 10. 12:28
Azt ugye tudod, hogy a versenyhivatal nem a parkapcsolati, hanem az uzletpolitikaja miatt buntet? Hogyan tudnal egyikbol a masikra tanulsagot levonni?
2024. febr. 10. 12:35
Számomra ugyanazt adta, mint bármelyik másik társkereső, tehát semmivel sem jobb. Fent voltam Randivonalon, Elittárson, Tinderen, Badoon. A páromat Badoon találtam meg nyolc éve, de ez semmit nem jelent. Mindegyik oldalon vannak barmok és rendesek is.
2024. febr. 10. 12:37
4-onnan, hogy előfizetés nélkül nem fogja tudni használni.
2024. febr. 10. 12:45
6-os. Nyilvan, ezt le lehet vonni belole, de ez mit mond el a sikerratajarol? Mert nekem azt mondja, hogyha van egy fizetos oldal, ami megel ugy, hogy rengeteg nemfizetos alternativaja van, hogy jobb a sikerrataja, mint a Tindernek meg a tarsainak. Az emberek tomegevel nem szornak ki ra a penzuket, ha ertektelen lenne. Par eve ott talaltam meg a felesegem, szoval nekem szemelyesen is bejott. Persze en tudtam, hogy mit keresek, megneztem mindegyik jeloltet, es azoknak irtam, akiket jo jeloltnek talaltam. Az algoritmus meg figyelte a valasztasaimat es ugy adta fel az ujabbakat. A jo talaltokbol keletkezik a profit, ahhoz meg jo fejlesztesek kellenek. Nagyon nem ertek egyet azokkal, akik mindenben csak a lehuzast latjak, es semmiert nem hajlandok fizetni.
2024. febr. 10. 13:02
2024. febr. 10. 13:12
mint itt, de nem hinném hogy kell egy fiatal nőnek társkereső amúgy mert simán talál akár itt is pasit m
2024. febr. 10. 13:21
2024. febr. 10. 13:24
Kapcsolódó kérdések: