Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelt kérdés

Mondjuk kinézetre tetszik.

- 28 éves

- otthon él a szüleivel

- nincs autója

- 350 ezer forintot keres

- átlagos testalkatú

2024. febr. 9. 22:32
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

10 - Ja, hát nem áll jobban.

350e forintos fizetésből sose lesz lakásod/házad (még a bankba is kiröhögnek) és még egy 10 éves autót is alig lehet fenntartani (mikor nekem egy ennyi idős Octaviam volt, egy szervíz ~120tól kezdődött), ha valami váratlan hiba van. Szóval ilyen hülyeségeket ne is írj kérlek. :'D

Ha egy férfi keresne ennyit és ilyen preferenciákkal rendelkezne, akkor nem lenne ez a véleményed valószínű.

2024. febr. 9. 22:52
 12/27 anonim ***** válasza:
96%
Jaaaa, hát az más kérdés, hogy neked kifolyik a kezeid közül a pénz. Nem mindenki ilyen béna. Amúgy nem kell DM-ezgetni, de örülök, hogy fizetésemelést kaptál tegnapelőtt óta.
2024. febr. 9. 22:55
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

Igen, miért ne adnék?

Én azon kevesek közé tartozom akik azon a véleményen vannak, hogy egyedül albérletbe költözni csak azért, hogy megfelelhess holmi társadalmi elvárásoknak felesleges, mert csak a pénzed pazarolod. Az pedig közel sem biztos, hogy le tudna valaki tenni 40-50 milliót egy házra/albérletre. Sőt inkább nem tudna, mintsem igen. De az pozitívum lenne, ha az igénye meglenne rá amint úgy alakul egy esetleges párkapcsolata.

2024. febr. 9. 22:56
 14/27 anonim ***** válasza:
95%

De hát most írtad, hogy nincs autója. :)))) 350 ezerből otthon élve 5 év alatt elrak 10 millió forintot. Önerőre gondolom elég, persze nem a fővárosban valami menő lakásra.

Te meg még attól is rettegsz, hogy a csajod el akar menni majd évente egyszer wellnessezni. Azta, bár én is ennyire tele lennék. XDD

2024. febr. 9. 23:02
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan egy darab húsról írtál most. Személyiségéről egy szót sem.

Kérdésre válaszolva: adnék persze, nekem akkor kérdéses csak a lakhely és az anyagi helyzet, ha valaki a kisujját sem mozdítja, hogy dolgozzon a helyzetén, nincsenek céljai, csak siránkozik.

2024. febr. 9. 23:02
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, itt te vagy a szánalmas, ez a stílus amit megengedsz magadnak, az botrányos. Élőben behúznád füled-farkad.
2024. febr. 9. 23:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, simán.
2024. febr. 9. 23:15
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem adnék! Mert - bocs, de ez jön le a soraidból - egy anyagias pitcha, aki ráadásul nincs kibékülve önmagával, tele negatív kisugárzással. Mosolyogni szeretnék az életben a párom mellett nem a világot gyűlölni.
2024. febr. 10. 01:02
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
És te ki vagy?
2024. febr. 10. 04:15
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem múltkor egy kasszás csajszi ghostingolt, aki 220at keres.

Ami egyébként nem zavart, mert tetszett, nem csak külsőre.

2024. febr. 10. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!