Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelt kérdés

Mondjuk kinézetre tetszik.

- 28 éves

- otthon él a szüleivel

- nincs autója

- 350 ezer forintot keres

- átlagos testalkatú

2024. febr. 9. 22:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
A reális kérdés inkább az, hogy ő adna-e neked?
2024. febr. 9. 22:35
 2/27 A kérdező kommentje:

Miért? Egy férfi nem dobhat egy olyan nőt aki jóval az életszínvonala alatt tengődik? :D

Feltételezzük, hogy a férfi sportos, saját lakása és autója, illetve jó kereste van. Arra célzol, hogy el kell fogadnia bármiféle nőt aki szóba áll vele?

Nem személyes kérdés, csak érdekel az emberek véleménye, ennyi.

2024. febr. 9. 22:37
 3/27 anonim ***** válasza:
86%
Akinek megvan mindene azt érdekli legkevésbé a másik anyagi helyzete, mert bőven megteheti hogy eltart plusz egy főt.
2024. febr. 9. 22:39
 4/27 A kérdező kommentje:
3 - Ez azért nem így van, de mindegy. Nem kezdek el egy vitát ezzel a dologgal kapcsolatban, mert nem a kötekedés a cél.
2024. febr. 9. 22:41
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem fizetés szerint választok, vagy hogy mije van stb.
2024. febr. 9. 22:42
 6/27 anonim ***** válasza:
90%
De dobhatsz bárkit, csak ahhoz előbb kell, hogy legyen valaki, akit tudsz dobni. :)))
2024. febr. 9. 22:43
 7/27 anonim ***** válasza:
57%
Na mi van a 600 ezres fizukádból nem futja péntek esti programra?
2024. febr. 9. 22:44
 8/27 A kérdező kommentje:

6 - Nem is olyan rég ez megtörtént és pont a hatalmas életszínvonal és életmód különbség miatt.

Pl. én költök kajára rendesen, normális alapanyagokra stb. és sportolok, ezért se vagyok kövér. Akivel ismerkedtem az ennek az ellentetje volt és inkább mondtam neki, hogy bocsi de valószínű nem illünk össze.

Szóval ja, nem kell itt kötekedni. Nem incel vagyok.

2024. febr. 9. 22:44
 9/27 A kérdező kommentje:
7 - Ment DM.
2024. febr. 9. 22:46
 10/27 anonim ***** válasza:
88%
350 ezerből ha otthon lakik az ember, lehet élni mint Marci hevesen, normális alapanyogokból főzni és félre is rakni mellette. Nem tudom, milyen különbségekről beszélsz. Ő jobban áll valójában mint te.
2024. febr. 9. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!