Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mindenből kimaradtam?

Figyelt kérdés

Huszas évek kb közepe (24 leszek) csak egy éves párkapcsolatom volt. Már két éve szingli, és semmi komoly a láthatáton.

Nagyon sok dologból kimaradtam? Van esélyem még?

Sok éve nem voltan szerelmes, ellenben jó sok kudarcos ismerkedésem volt

A gimit és az egyetemet is kb szingliként töltöttem. Úgy érzem hiába van tartalmas életem ha nincs kivel megosszam, egy ponton nem pótolnak barátok, se semmi

2024. febr. 9. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen még nem maradtál ki semmiből.
2024. febr. 9. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 23 évesen lett az első, nem csak “pár hónapig tartó együttjárás” jellegű, hanem komolyabb kapcsolatom…
2024. febr. 9. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmiből nem maradtál ki, ne gorcsolj rá az életre.
2024. febr. 10. 07:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Még előtted minden, amiből úgy érzed, hogy kimaradtál, bármikor pótolható
febr. 3. 01:59
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Ne még nem maradtál le semmiről, de sietned kell, mert évről évre nehezebb elsz ez után.
febr. 3. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért az 5-ös nem is mondott túl rosszat... más kérdés hogy korábban meg az a baj, hogy sokan nem akarnak még komolyan, én meg mindig is azt akartam.
febr. 4. 09:57
 7/7 A kérdező kommentje:
szex persze az volt, 10+ partnerem volt, meg ilyen-olyan ismerkedések, de legutóbb már 7 hónapja semmi
febr. 4. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!