Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20+ éves szüzek, ti nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20+ éves szüzek, ti nem érzitek, hogy mindenből kimaradtatok?

Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 23:33
1 2
 1/17 anonim válasza:
de
2015. aug. 25. 23:35
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Látva a mai helyzetemet, és összevetve a 16-18 éves mai korosztállyal, szerintem kimaradtam pár dologból, de lehet, hogy így van ez jól. Egyébként aki hamar csajozott már, tapasztalatom szerint nem viszi sokra a tanulásban és semmiben sem... 22/F, szűz
2015. aug. 25. 23:48
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem érzem. Persze van, amit sajnálok, hogy kimaradt, de ez elsősorban nem a szex. Volt már egy-két alkalom, mikor közelebb kerültem srácokkal, de nekem szerintem ehhez idő kell, és valamiért mindig kimenekülök a kapcsolatból, még mielőtt szexre kerülne a sor (pedig azt már kipróbálnám). :/
2015. aug. 26. 00:02
 4/17 anonim ***** válasza:

Én sajna érzem. De úgy az életben is, se a tanulásban nem voltam sikeres, se a nők terén. De ez van, próbálom élni, és élvezni az életet úgy ahogy tudom, a magam módján.

Így múlnak az évek a gyarmaton, mert itt a szép jövő sajnos kifacsart citrom.

2015. aug. 26. 00:06
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem azt érzem, hogy kimaradnék a dolgokból, sokkal inkább magányt érzek. Komoly párkapcsolatom sem volt még, és nagyon rossz érzés mindig úgy elaludni, hogy nincs velem senki. Nem is a szex a legfontosabb a számomra. Csak egy beteljesült szerelmet szeretnék már. 21/F
2015. aug. 26. 00:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 évesen jöttem össze a barátommal, elötte nem voltam senkivel, hisz nem volt barátom. Ugyanúgy szórakoztam, éltem az életem, de nem hiszem, h a "minden" csak a szex lehet. Anélkül is jól éreztem magam. Mi a fenének kell ennek ekkora feneket keríteni?
2015. aug. 26. 01:14
 7/17 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm egy büfészak első évfolyamán megbukott, mert nem tanult, hanem állandóan pasizott.

"mindenből kimaradtatok?" Mindenből??? Hát a minden az elég erős túlzás!

2015. aug. 26. 01:17
 8/17 anonim ***** válasza:
#7 ha úgyis büfészak akkor nem tökmindegy hogy megbukik-e vagy sem? Ő legalább élt, és ezt te is pontosan tudod, és irígykedsz is rá! :)
2015. aug. 26. 02:09
 9/17 anonim ***** válasza:

21 évesen veszítettem el, otthon ülős típus vagyok, voltak nyaraim amikor szerintem a 2.5 hónap alatt jó ha 10x elmentem otthonról...én "nem éltem ki magam", főleg a saját fejlődésemre koncentráltam, rengeteget tanultam, szerettem azt csinálni, ma 3 szakmám van ennek köszönhetően, igaz nálam lelki dolgok miatt alakult így...alkoholt nagyon ritkán ittam, ma már szinte 0 amit iszok, egy évben pár gyümölcsös sör max, nem próbáltam ki semmilyen drogot (fő, kokain ilyenekre gondolok, nem a teára meg kávéra :D) pedig lehetőségem rengeteg lett volna, sokszor kínáltak vele...nekem vannak céljaim amelyeket elfogok érni, nem a cél a fontos hanem az odavezető út, de ezt az utat én ilyennek szeretem...már 1 éve van barátnőm nem vagyok szűz, szexre is 14-21 éves korom között rengeteg lehetőségem volt, volt olyan lány aki konkrétan megkérdezte miért nem dugtam meg amíg nem volt együtt a pasijával, egy másik lányt meztelenül masszíroztam (csak ő volt meztelen), nekem érzelem kell a szexhez, nem csak testi vonzalom...

22F

2015. aug. 26. 08:15
 10/17 anonim ***** válasza:
21 évesen veszítettem el. Akkor azt éreztem, sok mindenből kimaradtam, hogy mások már annyi mindent átélhettek, megtapasztalhattak. Nemcsak a szexre gondolok, hanem az élményekre, hogy milyen az, ha tetszel valakinek, ha hazakísérnek egy buli után (és nem úgy, hogy a barátnőm miatt tart velünk a srác, gimis együtt járások, szerelmek, szakítások, stb. Nekem ez kimaradt, mert nem voltam különösebben feltűnő tinilány, sokkal csinosabb lányok vettek körül. Megszoktam már, hogy akárhová mentünk, ők tűntek fel először a srácoknak, így egy idő után már nem is kerestem a lehetőséget ismerkedésre. Eljárogattam velük továbbra is, de szét sem néztem már olyan szemmel sehol, mert felesleges volt, ha meg is tetszett valaki, naki úgyis a mellettem ülő bnőm tetszett, nem volt értelme így semminek, az egészegy önszívatás volt, vagyis akkor annak éreztem és kiszálltam ebből a játékból. Aztán persze változtak a dolgok. Én is, a hozzáállásom is, a társaság is, ami körülvett, magamra találtam, a tanulságot levontam.
2015. aug. 26. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!