Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai világban már egy 60 éves nőre is nagyobb érdeklődés van társkeresőkön mint egy 20-30 éves teljesen korrekt férfira?
A teljesen korrekt alatt azt értem, hogy átlagos vagy kissé átlagon felüli külsejű arcra, testre normál vagy sportos, anyagilag is rendben van nettó fél milla+ és saját lakás.
Mégis azt lehet mondani, hogy ha felmegy az ember társkeresőre vagy közösségi szociális média társkereső részlegére, azt lehet látni hogy már nem csak a 40-50 éves de már a 60 éves nőkre is nagyobb érdeklődés van.
Mi okoz ekkora deficitet a társkeresésben? Miért van 10-szer annyi társkereső férfi mint nő, hogy már ennyire nagyon kompromisszumot kelljen kötni Magyarországon, hogy legyen bármilyen társad férfiként?
Azért itt több tényezőt is szét kell választani, mert az ördög mindig a részletekben rejlik:
1. Az egzisztencia a komoly kapcsolatoknál fontos, MIUTÁN már kialakult a vonzalom (itt most nem a milliárdos+aranyásó kivételre gondolok). Magyarul, a minimálbéres-segédmunkás, szálkásra gyúrt, jóképű "város bikája" naponta d.ghat más nőt, de kevés menne hozzá feleségül. Ezzel szemben a kopaszodó, púpos-pocakos, okostojás fejű Bankár Béla, aki a nagyi kardigánjában jár, örülhet, ha szökőévente lefekszik vele egy részeg luvnya, hiába van pl. félmilliárd a számlán... De ha Duci Gizit megfogja az, hogy pl. okos és összejönnek, akkor abból esküvő lesz.
2. Van aki a mennyiségre, van aki a minőségre megy, a közhiedelemmel ellentétben mindkét nemből előfordul mindkettő típus. Csak a férfiaknál "menő" nyíltan vállalni a mennyiséget, míg a nők jellemzően titkolják... Viszont azt divat "köpködni", aki felvállalja, hogy válogat, pláne ha férfi. Én is mindig megkapom egy havertól, hogy miért utasítottam el xy nőt, holott "pár menetre tökéletes lett volna". Sose értettem, hogy férfiként miért kell úgy tenni, mintha a szex olyan létszükséglet lenne, mint az oxigén... Szintén tisztáznom kell, hogy egy párkapcsolatnak igenis fontos része, itt se értsen félre senki.
3. És meg is érkeztünk, hogy szerintem miért ilyen elb@szott a párkeresősdi kb. 60 éve a Nyugati világban: a kora XX.sz. illetve még azelőtt a bigott keresztény "házasság előtt semmi, és élveztből szexelni még házasságban is bűn, válni pláne" felfogás volt a norma és az egyik véglet. Azt most nem ecsetelem, hogy miért nem volt az sem jó. De most pedig már a másik véglet van: most nem az "bűn" és szégyen ha valaki házasság előtt "megesik", hanem az, ha 16 évesen még szűz vagy ha már fél éve nem szexelt. De ez még meg is van spékelve egy jó nagy adag konzumidiotizmussal: "szexelj annyi emberrel, ahánnyal csak bírsz (nők is), de kizárólag azzal, aki külsőségekben felső polcos!". Erre a közösségi média tette fel a pontot, elég 5 percet lapozni az Instát: hapsiknál most a pl. szakáll kötelező (10 éve még gáz volt), csajoknál pedig most a nagy, kerek s.gg + fitt alkat (10 éve a nagy csöcs + lapos has) a menő. Természetesen kötelező az ájfon, replika óra és valami drágának tűnő gönc. A nyaralós, bulizós és éttermezős képeket több hónapra pedig "beosztva" kell posztolni, hogy úgy tűnjön, mintha Munkás Géza világutazó playboy, Kozmetikus Rozi pedig arisztokrata dáma lenne.
Aki nem az be a kamupózer sorba, az marad "átlagos" és mindenki tudja, hogy az senkinek sem kell. Bezzeg, ha a xart becsomagolod csillámpapírba, akkor sorban állnak érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!