Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vaginizmussal élő Hölgyek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vaginizmussal élő Hölgyek, ha egyébkét nemi vágyatok van, Ti hogyan találtok magatoknak párt?

Figyelt kérdés

Kérem csak érintett Hölgyek, Lányok válaszoljanak, vagy akinek konstruktív véleménye van! Kötekedők, humorizálni kívánók, és perverzek kérlek kíméljetek! Köszönöm!

A kérdést már másik kategóriában is feltettem, remélem itt több válasz érkezik.

2024. febr. 6. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Voltam ebben az állapotban. Nekem volt libidóm, de a behatolás nagyon fàjt. Ennek az volt az oka, hogy az exem sokszor erőszakoskodott velem. Az utolsó években kívántam a szexet, ha úgy volt, de amikor ő akarta, akkor semmit sem tett, hogy jól érezzem magamat. Őt nem érdekelte, hogy nekem fáj. Akkor is muszáj volt szexelnem vele, mert ha nemet mondtam, már kezdett gyanúsítani, hogy kivel kefélek félre. Ezért inkább széttettem a lábamat és essünk hamar túl rajta. Ez akkora trauma volt nekem, hogy sokáig képtelen voltam fájdalom nélkül szexelni. Szexelni sem szerettem. A férjemnek a barátnőm mutatott be és az első alkalommal mondtam, hogy sajnos nekem vannak problémák. Fáj, nem tudom elengedni magamat, feszengek. Az okát a mai napig sem tudja. Nem tud arról, hogy az exem évekig erőszakoskodott velem. Aztán csak annyit mondott, hogy megoldjuk. Ne ezen görcsöljek. Borzasztóan türelmes volt velem. Ha fàjt, akkor abbahagytuk, másképp csinálta, figyelt ràm és sokszor nem az volt a lényeg, hogy neki jó legyen, hanem hogy nekem. Aztán egy idő után megtanultam élvezni és elengedni magamat. Viszont ez évek voltak sajnos. Párt találni nem lehetetlen, de az tény, hogy nagyon türelmesnek kell lennie. Én egyébként szégyenkeztem is emiatt, hogy annyira gáz vagyok, hogy velem szexelni sem lehet normálisan. Ezt is felejtsd el! Ez egy állapot ami átmeneti. Érdemes lenne szexuál pszichológus segítségét kérni, ha nagyon durva.
2024. febr. 6. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nekem volt hasonló problémám, akkor én is épp bántalmazói kapcsolatban voltam. Akkor 17-20 között voltam. Éppen a szexualitás felfedezésének küszöbén.

Aztán félig meddig rendeződött a probléma. Utána kapcsolatban voltam képtelen szexelni, de ha csak ilyen laza tét nélküli légyottról volt szó,akkor simán ment.

Más ok miatt kezdtem pszichológushoz járni, annak 2022 tavaszán lett vége és azóta vettem észre, hogy már kapcsolatban is képes vagyok erre.

2024. febr. 6. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!