Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért követhetett be, ha nem ír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért követhetett be, ha nem ír?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon fura szituáció az egyik exemmel, ilyen se veled, se nélküled, tavaly májusban "tűnt el", úgy értem, onnantól kezdve nem nézte meg az üzeneteimet, nem reagált semmire, aztán én letöröltem, meg kitöröltem a követőim közül is Instagramon.

Erre most pár napja belájkolta a legújabb bejegyzésemet, majd másnap bekövetett. Visszakövettem végül, nem haragszom igazából már rá, senkit sem szoktam sokáig utálni.

De nem írt még azóta. Eléggé furcsállom ezt az egészet, mert amúgy nyilvános a profilom, követés nélkül is nézhetné, de ha meg nem akar mondani valamit, minek követ be? 🤦 Érti ezt valaki?

2024. febr. 5. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Miért ne követne be anélkül, hogy akarna tőled bármit?
2024. febr. 5. 20:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem eszembe nem jutott soha, hogy random bekövessek exeket, pláne, ha így ért volna véget..
2024. febr. 5. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
De ő kérdező nem te hanem ő.
2024. febr. 5. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
Én sem értem, hogy mi ezzel a baj? Szakitottatok, láthatóan ő túllépett rajtad, te viszont nem.
2024. febr. 5. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy exem aki az ismerősöm és mégsem beszélünk pedig nagyon jól elvoltunk. Egyszerűen már nem tudnék vele beszélni hiába szerettem.
2024. febr. 5. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Nekem van exem, aki lajkolgatja a képeimet. Nincs ezzel semmi gond, nem haragszunk egymásra. Olyan is van, akire igen, azt meg tiltottam örökre.
2024. febr. 5. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!