Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért követhetett be a tanárom Instagrammon?
22 éves lány vagyok. Egyszer elmentem az egyetemen a többiekkel bulizni, és az éjszaka közepén véletlen összefutottunk az egyik fiatalabb tanárommal. Totál ledöbbentünk, és végül csatlakozott hozzánk, bár azért távolságtartó volt. Én elég sokat ittam, és elhívtam, hogy valamikor találkozzunk már kettesben, és bele ment.(ez utolsó előtti félévben volt). Találkoztunk is, de semmi nem volt, csak beszélgettünk. Közölte, hogy az utolsó félévben nem fog tanítani, mert elmegy Amerikába, lehet egy fél évre, lehet egy évre, nem tudja. És itt megszakadt minden kapcsolat.
Majd most egy hete random bekövetett engem instagrammon. Több, mint fél év telt el, mióta beszéltünk. Sok embert követ, de csak én vagyok az egyetlen diák közöttük.
Nem akarok bebeszélni semmit, de szerintetek ennek lehet valami oka, vagy ne magyarázzak bele többet? Teljesen meglepett, hogy hogyan jutottam eszébe egyáltalán fél év után, mikor ő kint van. Illetve, hogy miért pont én, miért pont most.
Tudod, ennek a kérdésnek van egy tini és egy felnőtt megoldása.
A tini, az, hogy a GYk-ra irogatod ki a kérdésed, és kombinálsz egy csomó idegennel, viszont akkor jelezzük, hogy rossz kategóriában vagy.
A felnőtt, hogy ráírsz, hogy szia bélám, mi újság amerikában? Erre kiderül, hogy még ott van e, vagy már hazajött, és nyitott lenne egy kis ez+azra, ismerkedésre, szexre, miegymásra...
Szerinted melyik módszer vezet eredményre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!