Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Számodra hány pontos egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Számodra hány pontos egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Külsőségek:

- 177 centi magas

- 66 kg

- nem szemüveges

- világosbarna haj (nem kopaszodik:D)

- barna szem

- szálkás alkat

- a helyesség szubjektív (a tömegből nem tűnik ki, de nem is átlagos)

- arcszőr mentes (mármint borotválkozás miatt)

- inkább elegáns, mint sportos ruházkodású

- 16 centi

Hobbi:

- edzés (hobbi testépítés), futás, heti 5 alkalom

- fesztiválra, koncertre járás

- mozi, színház

- főzés

- tanulás, önképzés, új dolgok kipróbálása

- munka (szenvedély)

- télen síelés

- nyáron vitorlázás

- társasozás (barátokkal, közösségekkel összejárva)

Képzettség:

- mérnöki alapdiploma

- második diploma folyamatban (^hobbi, karriercélok)

Egzisztencia:

- félvezetői beosztás br. 1,7 millió forintért

- befektetésből nettó kb 100-150 ezer / hó

- saját, tehermentes, újépítésű ingatlan

- 6 éves, jobb minőségű autó

Egyéb:

- budapesti

- káros szenvedélyektől mentes (a kávé az?)

- egészséges

- mindenevő

- gyereket szeretne max 5 éven belül

- szeret a természetben lenni

- nem szeret sokat utazni (sok = évente több olyan alkalom, ami 2 éjszakánál hosszabb)

- nem absztinens, de alkalmak kivételével nem fogyaszt alkoholt

- 28 éves

- inkább extrovertált, mint introvertált

- nincs sok barátja, inkább kevés, mély kapcsolata van

- nem szeret függeni másoktól (legyen az akár egy villanyszerelő is), ezért is tanul meg inkább mindent

Valahogy úgy lenne érdemes szavazni, mintha valami vak randira kellene kiválasztani az alanyt :D Írok a pontok mellé néhány támpontot, hogy az mit jelent, a többi az általad értelmezett átmenet.

2024. febr. 5. 16:11
A kérdező szavazást indított:
7 - A leírás alapján nekem teremtették, álomférfi lehet.
6
5
4 - Valami tetszik, más meg nem. Nem lettem lenyűgözve, de van benne lehetőség. Azon a szinten van, mint bármelyik idegen, akiről semmit nem tudok.
3
2
1 - Szinte egyik pont sem tetszik. Annyira más férfira vágyom, hogy nincs az a külső és személyiség, amivel kompenzálná.
27 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

3

27/N

2024. febr. 5. 16:19
 2/34 anonim ***** válasza:
85%
Ha leírsz magadról 100%-ban jó dolgokat, akkor milyen válaszokra számítasz? Nem így működik a valóságban, hogy ezek a dolgok alapján már jó partner leszel bárkinek, de nyilván senki nem fogja azt írni, hogy hát bocsi, de nekem az alkoholista, minimálbéres, mindenhol szőrös, lusta arcok tetszenek, akiknek egyetlen hobbijuk a távirányító vad nyomkodása, szóval kiestél.
2024. febr. 5. 16:21
 3/34 anonim ***** válasza:
55%

Álmaim férfija. 11/10.

Kár, hogy nem 29 éves, legalább egy nappal idősebbnek kell lennie, mint én vagyok. A szabály az szabály.

2024. febr. 5. 16:23
 4/34 A kérdező kommentje:
#2: Mi az, hogy csak jó dolgokat? Lehet valaki magasabbra, ducibbra, vékonyabbra, izmosabbra vágyik. Esetleg művészlélekre, vagy olyanra, akivel körbe lehet utazni a világot, meg lehet beszélni ki milyen könyvet olvasott, stb. Vannak, akik ki nem állhatják például a síelést, vagy hogy nyáron egy hajón "rohadunk". Barátaim fele pl gyűlöli a fesztiválokat. Szerintem egyáltalán nem tökéletes dolgok szerepelnek azon a listán.
2024. febr. 5. 16:26
 5/34 anonim ***** válasza:
88%
A külsőségeknél a fogazat állapotát is érdemes megemlíteni egy ilyen leírás alapján. Csak tapasztalat, hogy valahogy annyira vakok erre a férfiak, hogy hihetetlen. Többször találkoztam már vele ilyen olyan fb csoportokban, hogy panaszkodik az illető, hogy nem érti miért nem kell senkinek pedig alapvetően amúgy minden rendben van. Ránézek a képére... ORDÍT a sárga, keszekusza, néhol törött fogazat, és nem tűnik fel neki. Nekem speciel ez a 2. amit megnézek egy férfin, első természetesen a magasság. De lehet hogy ezzel csak én vagyok így, és valami tökéletes fogsor fétisem van :D Társkeresőn is 10-ből 8-nak nincs rendben a foga.
2024. febr. 5. 16:27
 6/34 anonim ***** válasza:
82%

Nálam ez 10/10!

De ilyen férfi nincs! 😅

2024. febr. 5. 16:29
 7/34 anonim ***** válasza:
78%

"nem szeret függeni másoktól (legyen az akár egy villanyszerelő is), ezért is tanul meg inkább mindent"

A függönyeidet is te varrtad?

Azt már meg sem merem kérdezni, hogy adott esetben egy fogtömést is megcsinálsz-e saját magadnak tükörből. xD

2024. febr. 5. 16:29
 8/34 anonim ***** válasza:
86%

Nem pontozgatok senkit...

Ha testet épí akk kevés a 66 kiló, de gondolom kezdő. A túl izmos pasik nem tetszenek.

Futni én is járok.

Koncert oké, fesztivál nem az én világom...de attól még mehet.

Vitorla (bár az még oké) meg síelés se nekem való...de eluszkálok vagy búvárkodom. Max szánkózok😆.

Gyereket nem akarok.

Utazni szeretek és szoktam is, 2 ejszaka kevés, inkább megyek évi 1szer 1 hétre.

Budapest messze van.

A többi sztm teljesen oké, de sok nőnek biztos főnyeremény...már ha a természete és gondolkodása is jó és érzelmi intelligencia is van.

N 31

2024. febr. 5. 16:30
 9/34 anonim ***** válasza:
34%
Ha te vagy az, akiről írtál, és képes voltál ezt így kiírni, akkor komoly gondok vannak veled :D Ergo minden pozitív dolgot, amit felsoroltál lenulláz ez a szarakodás :D
2024. febr. 5. 16:39
 10/34 anonim ***** válasza:
86%
Engem érdekelnének a rossz tulajdonságai is.
2024. febr. 5. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!